Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gizemmmmmmmmmmm valla cok sevindim kiz... 16 milyon olmus haa.... kiz belki hic tedavi olmaniza gerek yok... Insallah dogal yolla hamile kalirsin canim benim!!! hihoyyyt

gizem, inan nesemi yerine getirdin ha....cok guzel haberler verdin.. insallah kurlere falan devam edince dahada cogalir :)

kızlar temizlik yapıyıyorum şimdilik çıkacağım

sanada ii senele ve hepinize kızlar güzel bir sene geçiririz hepimiz inş. yeter kolay gelsin

sudenur 80 cnm çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda başlarsın tedaviye

gizemmmmmmmmmmm valla cok sevindim kiz... 16 milyon olmus haa.... kiz belki hic tedavi olmaniza gerek yok... Insallah dogal yolla hamile kalirsin canim benim!!! hihoyyyt

gizem, inan nesemi yerine getirdin ha....cok guzel haberler verdin.. insallah kurlere falan devam edince dahada cogalir :)

canım arkadaşım bence bu kürler çok işe yaradı aldınmı keçi boynuzu istanbuldn tatlım benim
rabbime her zaman dua ediyorum hepimiz için allahım yardımcımız olsun inşallah hepimiz kolaylıkla sorunsuz bu zorlukların üstesinden geliriz inşalahhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ınsaalh canım ya ben burdakı peynırcı baba varya ondan aldım gızem sen nerden alıyon kız.kecı boynuzunda kalıte farkı olurmu.bugun bızım 1hafta oldu artık sadece aksmları ıcıcez kız belkı bızede yarar canııım

kız gızem bırsey sorcam.mesela ben sımdı yazı yazıyorumya gonderdıkten sonra sayfadan gırıp cıkmadan sıızn yazdıklarınızı gormuyorum.sızde oylemısınız yoksa bende problemmı var.bak yıne soru sordum hehhehehehhhe

herkes kaybolmuş ben yemekten geldim kısslarr :) kocayı kandıramadım yemekhaneye devam oysaki kfc hayal etmiştim neyse artık yarına planlar kaldı bakalım ne yapacağız ben ona hediye aldım o hala bana almadı ne alsam düşünüyorum :)

BEN YEMEĞE GıTMEDıM BUGÜN cnm hiç bişi istemiyor bi kahve içtim okadar

güllücan cnm keçi boynuzunda kalite var evet
kırık olmayanları alıcaksın cnm benim
bide orda bi tane kır içine bak kırdığın yer şöle ballı ballı olursa güzel olur
ben moda giyimin yanındaki aktardan alıyorum şekerim mesela bugün yine alıcam hihihi bitti
biz dr a gideceğimiz gün eşim ara verdi 2 gece içmedi bende ceza verdim en baştan başlattım yani bu hafta hem sabah hem akşam içicek hihihihi
bide gece içmeden önce 1 kaşık çörekotu bal karışımı yediriyorum sonra 1 bardak kür
sabahta 1-2 kaşık keçi boynuzu pekmezi yediriyorum sonra 1 bardak kür
akşamları çay faslı da yok artık taze sıkılmış meyve ve sebze suyu yada bol sütlü tatlı yada papatya çayı ama hazır alınandan değil onuda aktardan alıp evde kaynatıyorum öle işte
inşallah birazdaha işe yarar inşallahhhhh

kız ben burdayım bız esımle yılbaslarında hedıyelesmıyoruz.zaten bızımkı pek oyle seylerle ılgılenmez.aman admalrda ne yapsın yaa sevgılıer gunu,nısan gunu,dugun gunu,nıkah gunu,anneler gunu offffffff be ınsana gına gelıyor.ama esımın en cok hatırlamasını ıstedıgım gun dogum ve evlılık gunu hedıyesıdır baska gunlerı pek kaleye almıyorum ben kuzum.ama sız hedıyelesın canım sen onem verıyor olablırısın tabıkı

canım ogun atlama senınde saglıklı beslenmen lazım cocugu sen tasıcan unutma.
meldır soylemıstı kırık alma dıye benımkılerın cogundan oyle ballı mallı gormedım dur bende gebzedemı o moda gıyım canım olmazsa bende ordan alayım yaa.
bıızmkı olur aksma cay faslını bırakmaz canım yaa.su ballı kuru bende deneyım ya
esım cok sukur mıdem bulanıyor dıye dıye bır haftayı gerıde bıraktı bende hersey bebegımız ıcın dıyom ozman bısey dıyemıyor ıcıyor.
ayyy canım ınsaalh hepımızınkı artar ama senınkı normal yolla olcak gııb sankı kız.
acaba bızımkıde oyle artar mı kı yaaa

bızım yarın tatıl.cumartesı yarım gun calısıyordum ama tatıl degılmıs offffffffff yaa bır gun yet tekrar ıse olurmu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…