Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

GÜLLÜCAN BANA 3 GÜN TATıL
ya bacım benim için yıl başı yıl sonu ortası kıyısı köşesi valla hiç fark etmiyor
hep kaynanamlardayız dün akşam dedim bizde toplanalım bari peder dedi yok ben rahat edemem siz oturursunuz ben yatarım diyo
ya ne oturacam sıradan bi akşam işte
ye iç yat okadar
en gıcık olduğumda şimdi evden topla ne varsa tavla okey playsitatıon offf bana bi ton yük yaniii neyse artık katlanmak boynumun borcu
akşam bi ton daraldım zaten yaa soru soru soruuu allahım 1 tane versede kurtulsam artık şu sorulardan yaa
bu arada çok işim var arada bakıyorum ben

moda giyim kız meslek lisesinin ilersinde yeni çarşının başında hemen onun yanıda aktar

kız guulucan bizde öyle çok hediye almayız ama ben fırsattan istifade istediği bir şeyi hediye diye alıverdim :) kendi beğendi :) aldık benimde eksiklerim var alacağım onlar yani bende en çok doğum günü ve evlilik yıldönümüne önem veririm ikisde çok yakın zaten 1 arada çıkıveriyor :) yoksa yıl başı falan hikaye maksat sevgiyle saygıyla bir arada olmak ama hediye almayı vermeyi çok severim :)

ayyy canım dogru dıyon ıste bastan demesenız bukadar olmazdı neyse artık zevkıne bakın.valla cok zor k.v.muhabbetlerı canım bıızmkılerde kıs kıs yanızııza gelıyor gelen gıdenopluyorum dah mısafır agarlamaktan ıse gıderken zor normalde problem degıl ama calısana zor vala canlar.

ohhhh canım ne guzel sıze 3gun tatıl yatın bakalım sısın yatında karpuz gııb olursunuz.

KIZ ANAM NEREYE YATIYOSUN YAAAAA
şimdi bu gece otururlar gelinimya bende mecburen sonra sabah kalk bakalım kahvaltı hazırla sonra evine git topla et yıka katla cart curt sonra cumartesi benim tese kızı var ikizlerini kaybetti ona gidicem psikolojisi çok bozuk
pazarda bişi çıkar kesin hop tatil bitti uf yaaa neden hemen bitti yaaa

meldirim aşkım valla ben özel günlerde hediyeyi hep kendime alıyorum huahuahuah
alıyorum giyiyorum karşısına bi çıkıyorum adam hop kopuyo zaten hihihi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Şeniz

meldirim aşkım valla ben özel günlerde hediyeyi hep kendime alıyorum huahuahuah
alıyorum giyiyorum karşısına bi çıkıyorum adam hop kopuyo zaten hihihi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Şeniz

kız ne alıp gıyıon kız bızede dede bızde alıp gıyelımde adamlar kopsun.aksam haberlerı ızlıyotum 26 yasına geldım ılk defa duydum yılbasına kırmızı donla gırersen o yıl zengın olurmusn kızlar bence bu ısı erkekler cıkarmıs olmasın ılk defa duydum valla..:dance::dance:klava:klava:

sen dah baslamdan tatılı bıtrdın can
valla zor hele gelın olmak dah zor valla ben koye gıttıgmde terekten berı gelmıyorum kayınpeder kızıyor bu kız buraya tatılemı geldı hızmetcıkıl yapmayamı dıyo ama kaynana dıyor ehh herıf ben dınlenmıyemmı artık gelın gelıyor bıraz bende dınlenemyım dıyor onada acıyom kız tek basına hep bırde koyde yazık ama bende ınsanım koy evının ıslerı daha zor oluyor.

kız valla meldırcım benım o taraklarda bezım olmaz canım.ne bıleyım esımınde hosuan gıttı he e bu erkekler yokmu kesın dıyorum ben kırmızı don muhabetını onlar cıkarmıs sızce.

AAAAAAAAAAAAAAAAAA YOK ARTIK NASIL YENı DUYDUN YAA BEN SANA HEMEN Bı TANE ALIYIM BARııı

kız güllücan ben iç giyim satıyorum fantazi sexi hihhihiih
alıyom kendimede giyiyom ben çok severim valla öle şei heee

kızım adam donla değil altındakiyle ilgileniyo donun renginden onane hihihihihi
çokmu kaba oldu yaaa :)))))))))))

bu işi benim gibi satış delileri çıkarmış piyasaya can gelsin diye
kırmızı don alın
yılbaşında hindi yenir
çerezsiz olmaz falan fistan işte yahu aaaa güllü bacım sen az benle takılsana hihihihihihi

kızz sende benım gııb gerı kalanlardansın heralde baksana bıızım meldır cok tan duymus.
kız bende severım oyle seylerı ama sonra benı kım kurtaracak evde.paramparca olurum sonra tahrık tesvıkten atarlar sonra benı ıcerı hhahhahahhahahah:kedi::kedi:ay utandım kız
sende az degılsın hee.satmaya baska sey bulamadınmı kız
hem onlar pahalıdır sımdı onlaradamı para vercez kızzzz hehehhehehe

kız cadı anlamadın ben yeni duymadım yaa

kızım napalım yaa onu alma bunu alma banane dışıma almam içime alırım hihihihii
çokta pahalı değil yaa valla burdanda başlarım ben yakında satışa hee huhauhauauau
ticaret dedinmi aklım hopluuyo birden :))))))))))

kzım zaten ne kadar salakca yok neymıs kırmızı don gıyersen zengın olurmusun ben 362 gun 6 saat gıyım ama yatım kım bana para vercek.tobe tobe ancak baska amlacla kulalnanalr olursa tabı para kazanır tıbo tobe yaa
ahh gızem sankı evlı degılmsın gıbı konsuyon hee adamlar ıcıylede dısıylada ılgılenır kızım onlar bıım gıbı aman bosver kırmızı mormu banane yaaa

:)))))))))))))))))) kız güllücan koptum ben sana burda yaaaa
canımsın benim yaa :)))))))))))))))))))))))))

:)))))))))))))))))) kız güllücan koptum ben sana burda yaaaa
canımsın benim yaa :)))))))))))))))))))))))))

nıye koptun kıııııııııııııııııııııız.valla delı delı guluyorum mıllet gecerken bana bakıyor salah salak.bılmıyorlarya kırmızı don muhabbetı hahhaahahhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…