Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kız zaten benımde aılem oyle zaten aramız yok fb.ben asla kayıt olmam
herzman gırılemıyor ondan canım ee herlade memnunuz burdan

eee artık kapamasınlar barı senın orda gorevın ne canım yaa
ısınden memnunmusun pekı ortam nasıl

gullucan aynı işi yapıyoruz santrala bakıyorum ama çok sakin santral denemez canım sıkılıyor yani :)
bebekteyiz hadi allahtan hayırlısı canım benimde az kaldı sayılır hangi ilaçları kullandın canım bana azıcık anlatsan neler yaptı ben yine perişan olmayım bunlara güvenemiyorumda ....

işimden çok memnunum kimseyle muhattap değilim radyom açık odam sıcak maaşım zamanında yatıyo sigorta yemek çok şükür allahıma idare ediyorum tedaviler için eşime destek oluyorum işte gidip gelmem zor oluyor ama onada katlanıyorum..

ayy canım benımkı hıc sakın degıl bır calmaya baslıyor ıkısı bırden ama baska bır ıs yapmıyorum yanı ekstra faks cekmeler ve faturaları kargo edıp gondermelr yanı ama bos pek gecmıyor yemek molam bıle 10 dak.sonra gelıp yerıme oturoyurm basklarınkı 1 saat herkes langırt felan oynuyor bız kazık gıbı yerımızde canım ya.cok sukur senınkı gıbı despotluk yok yemek ıcmek serbest.

soongul hosgrldın hadı bakalım hayırlısı sen sımdı erdem hastanesınde denıcektın dımı canım yaa

tabı canım bızde oyle bende esıme destek olmak ıcın anlıcan banada karısan gorusen yok rahatlık bakımından aynıyız ama bızde oyle telde yasak ve ınternette yasak yok tabıkı bızde dıkkat edıyoz ben zaten pek sahıs telı aramam genelde esımı arıyorum bazen k.v okadar
mıllet her ıstedıgını yapıyor ama bızımkılde koklu kurulus

ne kadardır ordasın eskısın heralde
ben gırelı 7 ayı gerctı ıste

bende odamda çok rahatım yiyorum içiyorum nette açık olan yerlere giriyorum :) tel. başka görevim yok :) yemek molam 30 dk. diğerleri 1 saat ama benim daha az dediğin gibi sen benim diğer iş yerimdeki gibi çalışıyorsun anladığım kadarıyla hafta sonuda evdeyim çok şükür tam bana göre bir iş ama yanlızlık sıkıcı oluyor sizler varsınız ama artık :)

ben 3 yıldır çalışıyorum burda eskideim artık ama emekli olana kadar çıkarmasalar çalışırım galiba işe gelince dinleniyorum :)

benim eşimin bütün akrabaları burdalar bi dönem evde kaldım bunalıma girdim hiç misafir bitmiyordu maddi manevi çok yıprandık işe girdim rahatladım milletin hizmetçisi olacağıma işimin hizmetçisiyim karşılığınıda alıyorum çok şükür

evet şekerim erdem hastanesinde deniyorum dondurulmuşlarımı

şekerim ben adet olunca gittim 1 ay doğum kontrol hapı kullandırdılar yine adet oldum 2. adetimle birlikte lucrın iğneye başladım estrafem hap kullanıyorum bugün son iğnemi olcam estrafem e devam ve progesteron tablet verdi vajinadan o da başlıyorum bugün bi de vitemin şekerimm
bakalım salıya kadar haplara devamm

Kız baktım meldır yoksun bende gıttım baska topıklere canım bak sımdı geldım
ay canım bende 1 yıl evde kaldım bıızm herıfın yuuznden benı ılle ıse gondermıcekmıs tutturdu bende ısrar ettım ıste 1 yıldansonra basladım.sen gıbı benımde kocamın tarafı cok burda aynen gelen gıden sabah uyurken bıle mısafır gelıyordu sabah denmez 11 de ama yınede erken oyuzden bıktım demek ıstemem ama bunalmıstım ıııyıcene.
Sımdı daha ıyı.
Sen cocuk dogurdugunda cocuga kım bakacak emeklı olana kadar nasıl calısmayı dusunuyon canım ben bebk olsa calısmayı pek dusunmuyom
ay bana baksana ın yok cın yok nerelerı dusnuyom ama hayat plansız olmuyor dımı canım

Bebıs cok kaldın hadı cık canım yaa yazık gun bou boyle ps karsısında olmuyor heeee:::::))))

gullucan olursa eğer bir bebişimiz çalışmayı o zaman düşünürüz tekrardan ama bakacak biri olursa 1-2 seneden sonra çalışmayı düşünüyorum nasip bakalım herşey kısmet allah hayırlısını versin
bebekteyiz tşk. ederim canım hakkında hayırlısı olsun inşallah öpüyoruumm

lucrin yumurta büyütmek için değil mi donmuşlarda sadece rahim kalınlaştırılıyr diye biliyorum ama canım biliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…