Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bende radyoloji teknikeriyim arkadaşlar.özel hastanede çalışıyorum ama ben.memur olmak çok güzel yaa.hele de bizim meslekte.5 saat çalış git evine.

evet radycim sizin meslek çooook güzel bizde de 5 saat çalışıyorlar şanslısın yani evet memur olmak güzel ben eski memurlardanımya bizim durum daha iyi herşey iyi ama bir çocuk yok işte hastanede benden başka çocuğu olmayan kalmadı millet 2.leri yapıyor çoğunun var zaten 2. 3. ben de çok etkileniyorum tabi inşallah bizde tez zamanda kavuşuruz

slm kızlar ben geldim nasılsınız öpüyorum sizleri

eylulcüm benim arkadaşlarımda 2. leri yapıyorlar insanın üzülmemesi elde değil ama napalım bizim sınavımızda bu sanırım. bu kadar sene geçmiş hala olmuyor mu diye soranlar yok mu ? deli oluyorum salak lar işte bi düşünün ......

kız nevin ben sana yat aşağı demiyormuyum nette ne işin var :)
nasılsın canımmm

aynen meldircim aynen bazen o kadar kötü olyorumki o kalabalık içinde yer arıyorum kendime ağlamak için doluyorum yaşlar gözlerime birikiyor çünkü tuvalete gittiğimi çok bilirim böyle olunca isyan etmiyorum bunun sınavımız olduğunu biliyorum ama bazen hiç normal düşünemiyor insan o soru soranlar yokmu çok sakin olmama rağmen konu çocuktan açılınca kavga edesim geliyor bazen karşımdakine ağır bir laf söyleyebiliyorum

iyiki siz varsınız ya çok rahatlıyorum burda

malesef insanlar çok düşüncesiz bazen bende çok bunalıyorum önceden daha hassastım biraz biraz kendimi telkin etmeye başladım kendi durumumu düşünmeden oturuyorum ortamlarda yoksa bende senin gibi ağlar dururum arkadaşlarım biliyorlar zaten görüştüğüm insanlar belli ama akrabalardan çevreden gelen saçma sapan laflar deli ediyor benide bir gün birini çok fena yapacam o olacak neyse boşverr allaha havale ediyorum ben onları.....

kız meldir zaten şuan yatıyorum sehpanın üzerinde pc
ben bi güzel uzanmışım bi elden yaızyom :))) yastıktan destek alıyom :))
yoksa hiç giremem ya sadece yemek yerken oturuyorum

iiyim eylülüm bebişlerim benimleyse iilerdir inş. teyzesi ellerinden öpmüşlerrrr

sıkıcı bir gün vakit geçmiyor eve gidene kadar yemek yiyecek halim kalmıyor bırak hazırlamayı çalışmak zor ama ben seviyorum yinede :)

Oyyy oyy kızlar masaalh kaynaya kaynaya bır etmızınız heeeee

ayyy kızlar hanı bızım topıgede ugramıstı bır mersınlı vardı oda sonucunu demın almıs sonucu pozıtıf 158 ne kanı cok sevındım yaaaaaa

Canım yaa tekrar tebrık edeyım bu senın ılk denemenmıydı nerde denemıstın tedavıyı canım

ahh ahh benimde ne ütüm ne çamaşırım bitmez uğraş dur biriktikçede insanın canı istemiyor

ya kaç gündür evdeyim yarın çalışıyorum bu güne bıraktım çok var zaten eriniyorum ama kalkıcam artık biraz sonra benim yerime kimse yapmıyorki ütücü tutucam valla:))))

neyse kızlar ben şimdilik çıkıyorum acayip bağımlılık yaptı burası ama işler beni bekliyor görüşürüz

gullucam mersinli gideli çok oldu :) kaçırdın :)
papatya hoş geldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…