Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Yanı tabı canım nasıp kısmet ayy dusunmesı bıle guzel onceden ben cocuga bukadar sıcak bakmıyordum bu olumsuzu aldım bana bır sey oldu sankı azım geldı mucadele etmem gerektıgını dusundum tabıkı nasıp ama su fıyatlar bıraz daha uygun olsa ne olurdu sankı yaaa
meldır sen rapor aldınmı canım

Bende lucrını uzun protokolde yapılan ıgne dıye duymus tum meldır yanlısmı

ewt rapor aldım ilk hakkımı kullandım donmuşlar i,çin hakkımız gitmiyormuş bende lucrini normal tedavide kullanılıyor diye biliyorum

Sen nerden aldın raporunu ne zmanda aldın cok hastaneye gıdıp gelmen gerktımı bana musaıtsen soyle bır acık anlatırmsın belkı bende alırım bellı olmaz bana

Yanı sımdı baslasak ne zmana bıter gulum anlatabılırmsın kadında problem yoksa onada ıslem gerekıyormu

slm kızlar ben geldim

KIZLAR DR YENİ GEŞDİM OOOFFFFFF YYAAAAAAAAAmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
YARINDA MERSİNE GİDECEĞİM DİŞİM İÇİNmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Ayy canım ne oldu gecmıs olsun
dısınde ne var curukmu ya allah sıfa versın

ayy canım ne oldu gecmıs olsun
dısınde ne var curukmu ya allah sıfa versın

canım bu gün kız kadeşimi bebek tedavisi için adanya götürdüm yarınnda kendim dişim için mersine gideceğim çok yorgunum

Canım dınlen sen kocanda yok yanında moral vermeye neyse canım morlaını bozma hadı ben bırazdan kacar

kızlar geldim ama yoksunuz meldirle güllücan bayağı kaynatmışlar arada songül gelip gitmiş salı günü transferi oluyormuş herşey güzel gider inşallah en sonda yeter gelmiş ama o da gitmiş
magazinci gibi oldum valla

hihihiiiiiiiiiiii efettt öyle olmuşşş esahtan:)))Şeniz

lucrin yumurta büyütmek için değil mi donmuşlarda sadece rahim kalınlaştırılıyr diye biliyorum ama canım biliyor musun

canım lucrın yumurtaları baskılamak için kullanılıyo diye biliyorum bende doktorum öyle dedii mesela normal tüp denemesinde de kullandım başka bi iğne daha vardı o yumurta büyütmek içindi lucrın de fazlasını bastırmak içindii bana öyle anlattı doktorum
2. adetle tamamen için temizlenecek lucrın yumurta gelişimini engelleyecek estrafem de rahim kalınlığını ayarlamak için dedii kullandım hayırlsı bakalımm
hayırlısıyla olsunnnn inşşş:Saruboceq:

ne alemdeyim :)) debeleniyom işte tüm gün gün sayıyoz canım bugün fbde anlattığım şeyi yaptık :))))
asansör yoktu beş kat çıktım inş bişey olmaz canım ya

fb yi yeni açtım canım bakim neler yapmışsın
dikkat et kendine yaa
ayy senin olacak gibi geliyo bana enerjin çok yüksek bebemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…