Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

pekı senden rapor ıcın rahım rontgenı ıstedılermı canım

aranılan sartlara uygunuz bız bır arastırayım bakım bende

gullucan birde eşinin ve senin vukatlı nüfus cüzdanı kağıdı evlilik cüzdanı fotokopisi kimlik fotokopileri benim rahim flmim vardı o yüzden yerine ofis histeroskopi istediler hast 1 kere kan verdikten sonra ofis çektirdim evrakları teslim etmeye gittim bi dr.la görüştüm sorular sordu 1 saat kadar oyalandım hastanede sonrada almaya gittim canım ama tabi ben dediğim gibi döner sermayeye 300 tl. yatırdım yeni hiç uğraşmadım şartların tutuyorsa mutlaka çıkarttır ssk anlaşmalı kurumlarda tüp bebek 800 tl. farkla yapılıyor. çok fazla uğraşacağını sanmıyorum.

güllücan beni nasıl hatırlamazın hemen hemen hergün topikteyim canım.ben tüp bebekte 2 denemem var önümüzdeki aylarda dondurulmuşlarımla devam edecem bakalım kısmet Allah yolumuzu açık etsin.

güllücan beni nasıl hatırlamazın hemen hemen hergün topikteyim canım.ben tüp bebekte 2 denemem var önümüzdeki aylarda dondurulmuşlarımla devam edecem bakalım kısmet allah yolumuzu açık etsin.

canım inşş dondurulmışlarla bebeğine kavuşursun
ne zaman tedaviye başklayacaksınız karar verdinizmi

kız darılma bana valla hafızammı zayıfladı bılmıyorum kız yada cok kıslyle gorustugumdenmı oyleyım valla bu ılk tupte unutkanlıgım dahada arttı galıba.canım sakın kırılma ne bıleyım benım unutkanlıgıma ver nerde denıcen donmuslarını canım sızde problem neydı

azracım aynı kderi paylaşıyoruz donmuşları beklemek çok heyecan verici ama bana çokda tuhaf geliyor :) inanılmaz kaç tane donmuşun var canım senin benim 6 tane çözülünce kaç tane kalacak bakalım ?
daha önce donmuş denedin mi ? ben heyecanla bekliyorum ama korkuyorumda....

yeterciğim sağol inşallah mart ayında inşallah başlıyacağız doğum kontrol hapına başladım zaten 2 ay kullanacakmışım.
gülcan canım nie darılıyım tatlım insanlık hali bende öyleyim bi gün kendimide kaybedeceğim sen tedavide ne durumdasın

meldrcım bılgılerın ıcın tesekkuler canım
ben fakultede suan yaptırmayı dusunmuyorum ulun beyle basladım onunla devam etmeyı duusnuyorum tabıkı ımkanım elverdıgı kadar canım
senden nıye hısteroskopı ıstedıler,demekkı bendende rahım rontgenı ısterler neyse bıraz gecsın ben su rapor ısı ıcın bır randevu alayım kafam kızarsa vazgecerım ama bır deneyeyım

meldir canım benim 2 tane dondurulmuşum var canım daha önce denemedim çünkü işk tedavimde yumurtalarımın hepsi boş çıktı.

ben ılknını denedım olmadı.suan dınlenme durumundayız aralık 22 de olumsuz haberını aldık yanı cok yenı daha.donmusum yok bır daha bastan baslanacak oyuzden rapor cıkarmayı dusnuyorum cunku ozel hastanede yaptırıyorum tupu umutta oluom ben tedavımı ordanda memnunum bakalım ıste canım
senın kac donmsun var

yumurtalar nasıl bos cıktı anlamadım ben anlatırmısın azraaa

yanı yumurta toplama ıslemınden sonramı ıclerı bos cıktı canım allah yardımcımız olsun

yeter sen gıtmedınmı daha randevumu aldın canım

canım öğleden sonrada
şimdi çıkacağım
çünki ilçeden ile gitmem gerekiyor
nefet ediyorum bu durumdan bir dr bulmak için ordan oraya savrulıyoruz valla

inşşş canım mart nisan gibi bizde düşünüyoruz
rabim emeklerimizi boşa çıkarmasın

iiinnnşşşşşşşşş

gülcan canım13 yumurtalarım toplandı fakat hepsi kaltesiz çıktı yani elastikiyeti yokmuş onun için transferimde olmadı ilk denememde oldu bu ama 2.denemem çok güzel gelişti fakat tutunma olmadı.

yanı yumurta toplama ıslemınden sonramı ıclerı bos cıktı canım allah yardımcımız olsun

canım ilk tedavimde bende yaşadım aynı olayı 22 yumoşumun hepsi boş çıktı dedi dr
ve bu 1000 kadında 1 kadının başına gelbilen bir durummuş

gülcan canım13 yumurtalarım toplandı fakat hepsi kaltesiz çıktı yani elastikiyeti yokmuş onun için transferimde olmadı ilk denememde oldu bu ama 2.denemem çok güzel gelişti fakat tutunma olmadı.

kız azra o günü hatırladım dr bana yumoşlarınızn hepsi boş dedği günü
ooooofffffffffff ne büyük bir şoktu öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…