Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım benim gizemim bende sizleri çok seviyorum inş. umutla bekliyorum ne yapalım kısmetten öte gidilmiyor dahada iyi olacağım ama söz veriyorum çünkü yeni deneme donmuşlar için çok beklemeyeceğiz sanırım ben sadece havanın biraz ısınmasını bekleyeceğim sanırım nisan başında başlarız diye düşünüyorum.

hilalim inşallah hep iyi olursun cnm benim sakin olmaya çalış sıkma kendini tedavi süresi boyunca rahat olman çok önemli

gizemcim facede eğer kayıtlıysa eşim tag yapabilir resime dikkatli ol canım benim a.acele haklı

meldir sen şubat sonu başla cnm yaa bak beraber yaparız hihihihi
ben ocak ayı boyunca doğum kontrol kullanacağım inşallah
sonrada 15-20 gün iğneler derken şubat sonu sonuç alırım artık diyorum

genel bir isim ağı olduğu için mesela ben hiç olmadığım bir resimde eklenmişim isim soyisim yüzünden eşim kızlık soyadığımı kaldırdığı için beni başka biriyle karıştırmışlar dikkat et canım

kafan karışmasında gizemcim dikkatli ol yinede isim kullanmamaya çalış nolur nolmaz

bunalttık gizemi :) huzursuz olma canım ama yinede dikkatli ol fb değişik bir site karşına ne çıkacağı belli olmayabilir

meldir anladım cnm benim napalım hayırlısı olsunda ne zaman olursa olsun dimi

hihihi yok yok mümkün değil bulamaz huhuhu herşey engelli bende
profil resmi bile futbol sahası baksanıza

hilalcim bilmese daha iyi olur bi sizlerle rahatlayabiliyorum eşimle bile paylaşamadıklarım sizlerle konuştuklarım ozaman burda olmamın bi anlamı olurmu sence

Hayat bize mutlu olma şansı vermedi. Biz kendimizden başka,Herkesin üzüntüsünü Üzüntümüz, Acısını acımız yaptık. Çünkü dünya'nın öbür ucunda, Hiç tanımadığımız bir insanın Gözyaşı bile içimizi parçaladı.... Kedilere ağladık Kuşların yasını tuttuk. Yüreğimizin yufkalığı Kimi zaman hayat karşısında Bizi zayıf yaptı. Aslında ne güzel şeydir ınsanın insana yanması Sevgili... Ne güzeldir bilmediğin birinin derdine üzülmek ve çare aramak. Ben bütün hayatımda hep Üzüldüm, hep yandım.. Yaşamak ne güzeldir be

h.g. marall diğer taraftanda yazmıştım çıkmışsın nasıl buldun merkezi azcık anlatsana nasıl geçti görüşmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…