Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ii geceler sel canım nasıl oldun iimisin
gonal f başladım bugün

günaydın herkese teşekkür ederim gizemzemuszemus

merhaba herkese günaydın şekerlerrrrr
çok yoğun bi gün
herkes nasıl bu sabahhhh

hatçem tatlım nabersin yaaa
görüşemiyoruz bu aralar sen yoğun ben yoğun

gizem gunaydin canim...kusura bakma ancak cevap yazabildim..
iyiyim be gizemim... nolsun valla, herzamanki gibi hersey.. bildigin gibi sadece biraz yogunum, sende oyle.. insallah cuma gunu is son, 2 hafta izinliyim... sen nasilsin gizemim? ozledim inan hepinizi

cnm valla ben hep bildiğin gibiyim keçi boynuzu kürüne başladık nihayet zorlada olsa içiyo eşim .
önümüzdeki hafta üniversite hastanesine ürolojiye gidicez eşim muayene olucak dr u ne der bilmiyorum sayıları arttırmak için bişi yapar belki belkide sorun küçük bi tıkanıklıktandır bi operasyon der eğer oda tüp derse zaten bu ayki adetimle doğum kontrol hapına başlayacağım arada 1 ay zamanım var hem maddi hem manevi bu süreç bana iyi gelecek
bu arada saç ektirme işinden de kendiliğinden vazgeçti ben hiç bişi demedim bi an dank etti kafasına herhalde :)))) şimdilik mutluyum bakalım zaman ne göstericek

gizem canim hersey yoluna giriyor desene insallah..insallah uroljiden hayirli haberler alirsiniz..ay sanada az kaldi artik.. neguzel... Allahim insallah birincide hemen hamile kalmani nasip eder..
demek sac ektirmektende vazgecti, noldu bu adama boyle..basina tasmi dustu acaba

hatçem valla cnm birden değişti geçen gün iş arası annesine uğramış o günden sonra var bi değişim
annessi bana dediki konuştuk valide sultan eşime demişki
bütün eziyeti o kız çekicek hiç sesi çıkmıyo sen hala saçına başına bakıyosun aklını başına topla falan filan işte ne diyim ben kendimi yiyorum lafım geçmiyo anacıya benimki anası bi laf dese hemen oluyo
bu konuda bişi diyemiyorum tabi sağolsun allah razı olsun :)))) benden ilk defa bi aferin alı valide sultan hihihi

gizem yazdiklarina inanamadim nerdeyse... demek kaynanan oyle demis ha..haklisin sen okadar sey diyorsun dinlemiyor ama annesinin bir sozune hemen degisiyor. Allahtanki kaynanan bu sefer guzel tavsiye vermis..senin isine yaramis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…