Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ewt bende dediğim gib dikkat çekmek için yapmıyorum doğal sade bakımlı olmak için yapıyorum :)

kızlar bunların satış ağı farklı öle toplu alıp stok yapmıyorsunuz
elinizde bir katalok var beğeniyorsunuz sonra istediğiniz ürünleri sipariş ediyosunuz geliyor
o kadar ödemesinide kapıda kargoya yapıyosunuz kredi kartı cart curt kullanmak yok
öle bi satış ağı işte

Talya canım bende goremıuyorum heralde bıze namahrem kız bunlar hehehheh

browse yap imagehacktan resmi ekle sonra yükleme seçenklerine tıkla sonra şimdi yükle yap
forum adresi çıkar o adresi kopyala burada msg yazma panelinde üstte resime tıkla oraya yapıştır adresi bukadar

nevin o ayakkabı çanta çizme hastalığı hiç geçmiyo bacım hep ayakkabıcılardayım :)))

kiz gullucan girdim ben simdi..ama google.com dan..oraya ekiş.com yazdim.... oyle girdim. oteki turlu olmuyor bende

ben de de kıyafetle uyumlu camasır hastalıgı varrr halbuki kim görcek senin donunu dimii

lancel diye bir çanta markası varmış parisde üretiliyormuş üye olduğum bi alış veriş sitesinde gördüm aşık oldum çantalara ama çoookk pahalılar kucağıma alıp yatasım geldi valla :))

ay sekerım karnım cıkmadanda korkuyorum sımdı bazıları 3 ay yasak dıo ondan sonrada ben göbeklencem zaten

slmmm kızlar ben geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…