Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gizem ben makyajada iççamşırınada kıyafete aksesuara ayakkabı çantayada çok merakım var. kocamın bütün paralarını onlara yatırıyorum.
bi huyum var kıyafetim ne renkse iç çamaşırda aynı olacak hepsi kemer vs vs...
kız güzel iççamışları varsa alırım senden

ımageshack sitesine girdim şimdi tek tek anlat bana bakim nevinim

kızlar benim tavsiyem böle şeylere çok merakı olan hem alsın hem satsın satış yaptıkçada kendi aldıklarınızı bedavaya getiriyosunuz
valla gelin herkesi üye yapayım huahauhauah

aman kızlar en iyi geçimi gene kendiniz bilirsiniz aile faciası olmasın ama benimki bi öneri insan kendini daha iyi hissediyorsa sınırında her şeyi denemeli bence kendine olan güveni artıyor..
gizemcim ben baktım katoloğa güzel şeyler var yarın detaylı bakrım :))

kız nevinim onun adı sementa fiyatı 16.00tl hihiih
bana bakın yaaa
delürdüm galiba

valla supermısler böle bıseyden haberım olsaydı ben de bısuru para sactım evdekıler yaaaa

Yayaaaaaaaaa ben goremıyorum banane ıste ozman sen de maıl at bana oylese gızeem banane ıste bende gormek ısıtorum belkı bende gıycemm yaaaaaaaa

meldirim çok haklısın cnm benim herşeyi dozunda ve güzel seviyeli yapmak lazım
yerinde zamanında yani
yoksa gerçekten aile faciasına dönüşebilir eşim bana hep yap der ama iş yerine gelirken yapmam ben burası sanayı biliyorum sonradan bana surat yapacağını

valla guzellermıs gizemmm sen sımdı bunların hepsınden almıssındır dimi hihihihi

kiz nevin senin suslu oldugun resimlerlerden belli
Hic sasirmadim yani hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…