Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hos bulduk canım.gizem sen bana benziosun.ben bayılırım evde full makyaj süslü gezerim.ayy bi cekmece dolusu güzel camasırım var ama artık giyemiorumm (((

kız gullucan valla bende her seferinde kavga dövüş boyayacam diye uğraşıyodum en son birliktte gittik alışverişte bakıyorum yok diyo bu sefer bunu al dene bakalım demekki alışkanlıkla alakası var deneyin görün :) aile faciasınada yol açmayımda allah korusun :))

Kız ebııı hosgeldı baksana bıze bız ne konulara gırdık sen bebek derdınde bızde tutmasyınca boyle susulenme ve kocalara nasıl gorunuruz derdındeyız ne yapalım kız bız aynı Ördek gıbı olduk ama kocalrımız lazım bıze dımı yaaa

talyacım annemde bana bi şey yaptırmamıştı çoğu şeyi evde kendim denedim yaptım çorba bilmezdim şimdi millet yemeğe çağırsam diye can atıyor :)) tarif almak için arıyor uğraşmayı seviyorum :))

Kız gızem sonra topık yasklanmasın oyle bır sey olmaz dımı

canım 2.5 sene hesaplar ve her yolu denedım ama ıste nasıp bu zamanaymıs.valla zavallı kocam lımıtlerde gezıo korkumdan nenelerın gıydıgı uzun donlardan gıycem puhahahahaha

aynen... amaan bosver iyikide annem is yaptirmamis...nasilsa evlendikten sonra ogrendim. fazla da zorlanmadim..bazilari erkenden ogretiyorki evlenince zorlanmasin diye, ama bak ben fazla zorlanmadim.. Tek birsey var, yapamadigim: oklavayla hamur acamam

ya ekiş te bi sorun var site açılmıyo ya benim pc de resim var kayıtlı ulen elimde katalokta var uf yaaaaaa
neden bu kadar uzaksınız kiii

profile deneyeceğim şekerler
ama açık resimya kabul etmeyebilir yanimm

Talyacım ben de senın gıbı huylarımız ve eslerımız huyları bu konuda ynı.bende 20 okulu bıtıdım 21 evlendım bende sıızn bılmezken evlendım cok sukur mısafırde agarlıyoruz kımsede ac gıtmıyor evımızden ama makyaja gelınce orda yetenek yok aman bosver onunla ugrasamam bızımkı bıraz taktımı takar oyuzden aıle facıası yapmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…