Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

İİİlik eylulu cugum ya ne yapalım aynı şey ewde olunca çok sıkılıyorum ew işinden yahu keşke çalışsam artık sıkıldım be eyvahedigeldismile

ben şimdi bu gece burdayım ya 2 gün iznim oluyor birde hafta sonlar eklenince 4 gün oluyor o zaman bende evde sıkılıyorum nöbetim oluyor ama çalışmak güzel gerçekten sen önceden çalışıyordun dimi

bebetom ben çıkacam bana özelden yazarsınız artık saatini perşembe saat 14 uyarda bi değişikliik olursa yazın

ben şimdi bu gece burdayım ya 2 gün iznim oluyor birde hafta sonlar eklenince 4 gün oluyor o zaman bende evde sıkılıyorum nöbetim oluyor ama çalışmak güzel gerçekten sen önceden çalışıyordun dimi

Ewtet canım 8 yıl çalıştım şindik iş yok o yüzden çalışmıyorum.Gece gelim sohbet edelım canım senle hııı ama saat 24,00 e kadar ancak benım kocam tek basına uyumuyor illa bende uyicam yanında adam bensiz uyumaz:sinifsinif:

hadi görüşürüz kızlar eylül canım sana iyi nöbetler bebetom son güne kadar haber alamazsam ben yeter i ararım ama özelden yazın mutlaka iyi akşamlar

inşallah yeniden iş bulursun canım
ben sabaha kadar burdayım arada hastalar geliyor hasta gelmezssede 2 den sonra uyuyabilirsem uyurum artık
benim kocam bensiz uyumayı bırak eve bile gelmiyor ben bu akşam evde değilim ya o da annesinde kalıyor uyuduğunda öyle televizyon karşısında uyur git yat derim sen yatıncayatarım der illa sarılıp uyuyacakmış hani hoşuma gitmiyorda değil
neyse canım gece ben buralardayım

selam kızlar bende iğnelerde 7.günüm bitti sabah tekrar kontrolüm var pazartesi ya da salı yumoşlarım toplanır diye düşünüyorum

selam kızlar bende iğnelerde 7.günüm bitti sabah tekrar kontrolüm var pazartesi ya da salı yumoşlarım toplanır diye düşünüyorum

merseraycım az kalmış yumoşlarının toplanmasına inbşallah çok ve kalteli olurlar da sonra da bebişlerin gelirler

eylülüm canım nöbetin varmış kolay gelsin sana
hatunlar bugün çok kaynatmışlarrr bunlar çok terbiyesiz olmuşlarrrrrrrr:))))))))))))

evet biraz bende okudum çoooook terbiyesizler:)))))))))))
amaaaaaan arada konuyu değiştirmek iyi oluyor
nöbetçiyim canım ama sabah sekizde bitiyor az kaldı sayılır
sen nasılsın bakıyorum gece kuşu olmuşsun

eminim sen şimdi geçmişi okuyorsun ben diğer topiklere bir bakıp geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…