Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kız valla ne yapsak bu dernek nasıl kuruluyor acaba yaaaaaa
sız anadolu bız marmara soumlusu olurdu
meldırde ıc anadolu tam gobeek hee ortak noktamız canım benııım

ya varya kizlar, izrael de tup bebek bedavaymis 45 yasina kadar..haberlerde gosterdiler dun.. istedigin kadar yap. kadinin biri 15 kere denedikten sonra hamile kalmis..
jahudiler cogalsin diye boyle bir karar almis hukumet...Nolacak izrael zengin, okadar yardim aliyorlar..

aman kiz iyi gecti de..dedigin cok dogru, su sabah uykusu icin.simdi neguzel evde olmak varken dimi.. Aman evde olmaninda ve calismaninda iyi ve kotu yanlari var.

gızlar gıızlar gelemmı yanagızda opemmı sız anazın koynunda ben soguktan olemmı
canıııııııı sıkılıyoooooooooor yaaaaaaa ne yapcamı bılmıyoruuuuuuuum sabah uykusu uyumak ıstıyorum yaaaaaaaaaa okadar ıs var yıne canım sıkılıyor yaa

sana katılıyorum talya çalışmak hem güzel hem zor evde kalmakta istiyor insan uzunuda sıkıyor allah sağlık versinde çalışalım :)

gullucan evde olunca ben aksine uyuyamam her c.tesi 7 de bi uyanırım zorla geri uyurum ama hafta içi uyumak nasıl tatlı geliyor :))

sikildigin belli heehehe. bende uyumak istiyorum ama napcan... iste cok...
ya benim karnimda ac.. kahvalti yapmadim, simdi isyerinde acayip araniyom..ne yesem diye...

kızzz ısraıllılerın cok cocuk doguruyor eeeeee heralde adamların bır memleketı yok amacları cok dogurup nufuslarını arttırmak degılmı eeeeeee heralde bedava olur kız ısraılemı gıtsek nee ayy allah korusun sonra sperm karısır felan ondan sonra tası ısraıl genlerını baskasının spermını dusunmek bıle kotu gelıyor ama mecbur kalanlara sozum yok tabıkı cok sukur spermlerımız var

çokkkk karnım ağrıyo yaaaaaa
sabahın 5 ine kadar uyumadım uf yaaaaa
şimdide çook fenayım ve bugün izin almam mümkün değil

kız talya sen sosyalsın heeeeee kız nerde sınema eve 7de var ondan sonra yemek derken ben cekyatta ofsayyyyyyyt
sen az calısıyon sankı ozel dersmı verıyon kız
kız bende evde durdummu sıkılıyortum ama 1,5gun tatılde az gelıyor yaaaaaaa keske 3 gun tatıl olsa yaaaaaa

başkasının spermiyle yapacağıma bir ömür evlat hasreti çekmeyi tercih ederim

YOKSAM BİZDEMİ GİTSEK KIZ kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
:roflol::roflol::roflol:

yok canim ya ne az calismasi.. haftanin 5 gunu calisiyorum. bugun saat 2 gibi cikacam evet, ama dun aksam evde calistim biraz. Dersime hazirlik yaptim.
Birde daha 3 kisiye ayri ayri ozel ders veriyorum.

başkasının spermiyle yapacağıma bir ömür evlat hasreti çekmeyi tercih ederim

gizemim
allah korusun yyaaaaaaaaa
başkasının sperminden çocuk sahibi olcağına evletlık almak daha iyi

hatçem ben senin kadar sosyel bide kendimi biliyorum okadar huahuahuahuah
valla maşallah sana yaaa

gızem zaten haram... parayla gıdıp sperm alıcana gıt 2 dakka dısını sık enazından kımden peydahlandıgı bellı olur hangı ırkttan hangı koyden kasabandan bellı degıl allah basa vermesın yaaaa cok kotu bır durum neyse buyuk konusmayalım ama allah yasaklamıssa vardır bır hıkmetı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…