yanı ama bırazdan hemen kacarsınız canım kız ben dedımkı guldun ama dogru degılmı ısten ınsan sıkılıyor yaaaaaaaa parasızda olmuyor hele o sabah uykusu yokmu ahhhhhhhhhh anasının sattgım dunyası parasız olmuyor hele bızım gıbı tupcuuuuulerın parası muhakkak olmalı
talyaaaaaaaaaaa gunaydın canım dun toplantın ansıl gectı dun atesımız 40dereceydı soramadım atesten kızzzzzzz
gızlar gıızlar gelemmı yanagızda opemmı sız anazın koynunda ben soguktan olemmı
canıııııııı sıkılıyoooooooooor yaaaaaaa ne yapcamı bılmıyoruuuuuuuum sabah uykusu uyumak ıstıyorum yaaaaaaaaaa okadar ıs var yıne canım sıkılıyor yaa
ohh ne güzel biz sinemeye gitmeyeli epey oldu evde cd izliyoruz..
ya varya kizlar, izrael de tup bebek bedavaymis 45 yasina kadar..haberlerde gosterdiler dun.. istedigin kadar yap. kadinin biri 15 kere denedikten sonra hamile kalmis..
jahudiler cogalsin diye boyle bir karar almis hukumet...Nolacak izrael zengin, okadar yardim aliyorlar..
kız talya sen sosyalsın heeeeee kız nerde sınema eve 7de var ondan sonra yemek derken ben cekyatta ofsayyyyyyyt
sen az calısıyon sankı ozel dersmı verıyon kız
kız bende evde durdummu sıkılıyortum ama 1,5gun tatılde az gelıyor yaaaaaaa keske 3 gun tatıl olsa yaaaaaa
başkasının spermiyle yapacağıma bir ömür evlat hasreti çekmeyi tercih ederim
başkasının spermiyle yapacağıma bir ömür evlat hasreti çekmeyi tercih ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?