Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

evet biraz bende okudum çoooook terbiyesizler:)))))))))))
amaaaaaan arada konuyu değiştirmek iyi oluyor
nöbetçiyim canım ama sabah sekizde bitiyor az kaldı sayılır
sen nasılsın bakıyorum gece kuşu olmuşsun

canım ben her gece bakarım buraya bensiz neler olmuş diye:)))
:1ninca:

esra canım ordamısın nasılsın canım nasıl gidiyor senin test tarihin ne zaman pek giremiyon sanırım nete hepimiz merak ettik seni

selam kızlar bende iğnelerde 7.günüm bitti sabah tekrar kontrolüm var pazartesi ya da salı yumoşlarım toplanır diye düşünüyorum

İNŞŞŞŞŞ CANIM
GÜZEL HABERLE DÖN
İNŞŞŞ BEBEİŞ OLSUN YUMOŞLARIN
CANIM İİİNNNNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın yeter
herkeseeee aydınlık günleeeerrrrrrrrrr :)

amin canım
mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine rabim
dualarımızı kabul etsin
inşş tedavidek,i arkadaşlarımız
güzel haberler sonuçlar alsınlar

HERKESE GÜNAYDINN
cumanız mübarek olsun
gönlünüz neşe dolsun
yuvanız huzurlu olsun
allah cümlemizden razı olsun

hihihih yine yazdım valla :))))))))))))

gizemcim amma kaynatmışsınız yarım saatte kozmetikten konu nerelere geldi bacım arada değişik konular hakkında konuşalım kafamız dağılsın ben bulurum gene bi şey :)

kızlaaaaaaaaaaaar gunaydıııııııııııııın butun ulkemın ınsanlarına canlarım benııım
sızlerınde mubarek cuma gunu hayırlı olsun
songul canım arada bır terbıyesızlasalıım sıkılıyor ınsan bebeb bebek dusunmekten yaa canım hak ver bıze bırazda sen gezıyon ohhhhhhhh dejarz oluyon ya bız aksma kadar telafon trafıgı ınsan bunlaıyor canım
sagol meldır arasıra yenı yenı konular atalım ortaya yaaa okadar hızlı yazdıkkı baksan topık 420 oldu kızz heeeeeeee bırden kılzrın hepsıde gelınce valla muthııs yazıştık yaa
yeter buugn bebeton ve azrayla buluscanmı gecmıste oyle yazılar okudum ne guzel tanısın kız bırbırınızle

gııızem naber canım annenlerdemı kaldın yoksa eve gıttınmı

kız gullucan öldürdün beni gülmekten sabah sabah :)) ilahi sen çok yaşa emi laflar süperrr :))

oo bu gün çabuk toparlandık ne güzel :)) herkese hayırlı cumalar olsun rabbim dileklerimizi kabul etsin inşallah

GÜNAYDIN CANIM
BU GÜN DEĞİL İNŞŞKISMETSE HAFTAYA
BİZ AZRA İLE TANIŞTIK ÖNCE ŞİMDİ BEBTO
GELECEK

HANİ ŞU DERNEK İŞİ VARYA O İŞ İÇİN KALABALILAŞIYORUZ :roflol::roflol::roflol:

yanı ama bırazdan hemen kacarsınız canım kız ben dedımkı guldun ama dogru degılmı ısten ınsan sıkılıyor yaaaaaaaa parasızda olmuyor hele o sabah uykusu yokmu ahhhhhhhhhh anasının sattgım dunyası parasız olmuyor hele bızım gıbı tupcuuuuulerın parası muhakkak olmalı
talyaaaaaaaaaaa gunaydın canım dun toplantın ansıl gectı dun atesımız 40dereceydı soramadım atesten kızzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…