Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

oo gizemcim çok sevindim boşver başlamış ya öyle yada böyle gerçekten çok faydası oluyor bu bir gerçek bizde denedik morfoloji bile yükselmişti...

kız songül sen nerelerdesin ne yapıyon doğum kontrol hapı yine kötü yapıyor mu yoksa alıştın
sen bence yine geziyorsundur yadfa komşundasındır
özledim be sizleri

bende evdeyken komşum vardı 1 tane ya o bana gelirdi yada ben ona giderdim yanlız kahvaltı etmeyi yemeyi içmeyi sevmediğim için hep birlikteydik :) ilk işe girdiğimde inşallah çıkarsın diye çok dua etmişti :)

kız gizem iş çok aklım işte sana takılmaıyom valla
eylülüm bitanem benimde laptop garantiye gidecek (allah kavuştursun ya )
iğneleri yapıypm diğerinede başladım gonal f 225 ama iğneler batmıyo artık girmiyo bi türlü nedense başta böyle değildi. zaten dün eve gelirken çantama dökülmüş biri itilmiş 35 felan olmuş doz :)) ayarlma yapmış akmış:)) neyse dr takviye yapalım dedi :))
kızlar bu kür alerjiyede iimiş ben şimdi başlasam acaba bundan sonra yasak ya ilaç felan ilk haftalar gebelikte içsem hergün sorun olurmu ya etkilermi transfer sornasını tutunma konusunda

nevinim tutunma için başka kürler var ama biz zaten gereken ilaç takviyesini alacağımız için bence sen dr un verdiğinden başka bişi yapma cnm beim
bolbol meyve sebze ye okadar

nevincim iğneleri yapmak çok zor oluyor zaman geçtikçe vuracak yer kalmıyor ama sabrediyoruz işte napalım sonuç güzel olsunda inşallah katlanıyoruz

kız gizem benim o listede yanlış yazıyo merkezin adı düzeltimisin bitte pls :))
elazığ ufuk jinoffertil yap hadi parmaklarını yoracam biraz ama artık kusura bakma hanfendi ama keçiboynuzu kırmaktan kolay :)))

tutunma için değil canım alerji hapı alıyom günlük ilk haftalar yasak ya hani onu içsem kaşıntılarım olmaz dayanılacak gib değil çünkü bende stres yaparım biliyorum çok kaşınıyorum ya buda etkiler ya tutunmayı

kızlar transferden sonra ananas mutlaka yiyin etkisi olduğunu söylüyorlar ben sevmediğim halde 2 koca ananas yemiştim tabi benim akıllı bebeişim tüpe gitmiş o ayrı konuda... başka bir fayasıda kabız olmamı engelledi rahat tuvalete çıkmıştım yatınca zaten bağırsak düzeni bozuluyor benden size bir öneri :)

canım zaten ananas sade güzel değil karışık yap yada pastalarda süper oluyo yada katı meyvelerle karışık sık iç süper koku veriyor

gurbetkuşum nerdesin ne yapıyorsun bekleme süreci nasıl gidiyor sen erken test yapmayacaktın biliyorum inşallah herşey yolundadır canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…