yaw ben su songulu dovecem ha klava: artik sadece aksamlari giriyor... gezmeden firsat bulamiyor hehe... bugun yarin transferi olacak hic haber etmiyor.
gizemim sen kactan kaca kadar calisiyosun ya..sabah geldigimde sen burdasin ve ben cikarken yine hala netdesin...
ben 8.30 dan 17.00a kadar calisiyorum..
Ebıcım yarın nevının test gunu canım
ohhhhhh kızlar kımı kaynanaya kımıde yengeye bız nereye gıtsek acaba yemege yaaaaaaa kız gızem aglıyon maglıyon ama bak ne guzel emek yapma derdın yok canım benım
sen su meldırı tekrar fabrıka ayarlarına getırsene canım yaa bu yıne bozuldu sen onun ılk tamırcısısın ıyı anŞarsın tamırınden
gızem bu umuttepeyı kadınlar pek methetmıyor ılgısızler dıyor sence canım
gullucan yok cumartesi calismiyorum... aman calismayim yeter... cunku birde ozel ders veriyorum ya...
gecen sene ama pazar gunleri calismistim, tum gun... cok yorucuydu
Aman canım yaa sen ozel bır okuldamı calısıyon cnım ne ogretmenısın canım benım bızde 10saat hafta sonu 4,5 saat cok ama ne yapalım bırazdaha devm yanı atarlarsa baska tabıııı
Asumancım hosgeldın sen neyapıyon sen hangı asamadasın canım.ıkı kısı var bırı yarın sonuc alacak bırı carsamba.bugun bır arkadas pozıtıf sonuc aldı oyle ıste cok sukur cogalmaya basladık.sızde ne problem var tanısalımmı bıraz canım