Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yetercim inşallah pozitif sonuç alır cnm bnm allah yardımcısı olsun

yeter insallah kizkardesin pozitif sonuc alir. Demek ondada sorunlar var...

yetercim inşallah pozitif sonuç alır cnm bnm allah yardımcısı olsun

yetercim hoşgeldin cnm

silam nabersin yaa nerelerdesin bakalım ne zamandır

maralım kuzum sen yap işlerini çok yorma kendini emi konuşuruz sonra

teşekür ederim kızlar
inşşş hayırı haberlerini alırız inşşşşş
çok heycanlandım kadeşin için
senki ben tedavi oluyormuşum gibi

yaa kızlar benle ilgilenene yok mu küstüm ağlayacam artık sinirden ne yapacam ben nereye gidecem aklım iice karıştı

kızlar bu gün kız kadeşimin aşılaması vardı
gitik geldik inşş hayırlısıyal iyi bir haber alırız

insallah emekleri bosa cikmazz ...

Allah gönlünüze göre versin ...

yetercim hoşgeldin cnm

silam nabersin yaa nerelerdesin bakalım ne zamandır

maralım kuzum sen yap işlerini çok yorma kendini emi konuşuruz sonra

Sükür canim iyizzz .. Sen nasilsinn ?

Buralar felaket soguk ve karli ...

Camin önünde elimde sicak cayimla kar yagisini izlemekle geciyor bu siralar günlerim ..

Hafta sonu esimle kaydik ve kar topu oynadik ... alsanaalsanasmile :roflol:

amin canım iiinnnnnnnşşş
rabim u yoldaki tüm kadeşlerime yardımcısı olsun
iinnnnnnnnnşşşşşşşşşşş
kızlar iyi dileleriniz ve dualarınız için allah razı olsun

talyacım hormon ilacı divina kullanıyorum ilk defa ilacın ortasında kanamam başladı şimdi donmuşlarım başka yerde ameliyatı yapan dr. başka hangisine gideceğim hengisine güveneceğim kafam allak bullak oldu....

ameliyatı yapan dr. başka ilaç ismi vermişti ama benle alakası yok diye eski ilacımı içtim bende hatalıyım galiba dr. aradım ben onu vermedim dedi artık yalan söyledim ben adını unuttum devam ettiğim ilacı aldım dedim. ilacı bırakma devam et dedi bitincede adet olduktan sonra gel dedi şimdi buna gitsemde ne anlamı var donmuşlarım başka merkezde benide bu hale sokanlar onlar napacağım bennn mafoldumben

canım çok geçmiş olsun
bence ameliyat yapan dr konuşsan daha iyi olur

kızlar bır yemek koyup geleyım ben

meldir canim peki dondurulmuslarin simdiki merkeze transfer edemiyorlarmi? eger simdiki merkezden memnunsan burda yaptir..zaten cok cekmissin..

Talya hollanda da havalar ne durumda ?

Evde oturmaktan SIKILDIM .. Ya bide süpürgem bozuldu .. ... Temizlik yapamama krizine giriyorum ..

burada karli silam..ama bugun kar yagmadi.. galiba daha 2 hafta havalar boyle... cok soguk disarisi ve cok kaygan..

talyacım embiriyo transferine sıcak bakmıyorum. ya bi zarar görürlerse diye ameliyatım ünv. hast. oldu klinik özel .....

offfff meldır ya gecmıso olsun ama sen nıye doktorum verdıgını kullanmaldın yaa keske alsaydın sonunda bız cokmu bılıyoruz oyle herseyı yaa neyse hadı bakalım kullanda ama ne yapcan yaa doktor baska yere mı gıttı ayrı hastanemı yanı ya

geldim geri :))) yarın sabah 9da gidecem tahlile drum gel dedi
2-3 saat sonra sonuç dedi dr ararız habeririz sana dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…