Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar merhaba önlede ayşenin haberini aldım fazla kalamadım sonra kayınpederim rahatsızlanmış hastaneye götürmüşler orya gittim şimdi daha iyi eve geldim misafirlerim geldi şimdi anca girebildim

Meldır ıyı canım sevındım senın ıcın bırdaha ucret vercektın bak sımdı ayar yaptırmana gerek kalmadı canım sıkma canını mevlam buyuktur canım yaa tabı ınsanın elınde degıl aa

bu ara fazla kaynanan gile gitmiyon ama herhalde gizemim
DÜN GECE ORDA KALDIM ((
gizemim sen kactan kaca kadar calisiyosun ya..sabah geldigimde sen burdasin ve ben cikarken yine hala netdesin...
ben 8.30 dan 17.00a kadar calisiyorum..
8/18 çalışıyom valla ben çok felaket dimi
GIZEEEEEEEEEEEEEEEEM BENIMLEHIIIIIIIC ILGILENMIYON ILGI ISTEME DAMARLARIM KABARDI KIZIIM YAAA HIC SORULARIMA CEVAP VERMIYON BENI HIIIIIIIC TIYE ALMIYON KIZM YAA OKLAVA SIMDI SANA GELCEK HEEEEEklava:
ne istiyon cadaloz iş var işşşşş gelde yardım ettt

Eylulum gecmıs olsun canım ne oldu ne rahatsızlıgı vardı

şeker hastası canım insüline bağımlı şekeri çok yükselince hastanelik oldu işte serum ilaç falan biraz düştü hem de kalp hastası by paslı biraz değerler yükselmiş şimdi düzeldi akşama gitcem bakalım nasıl inşallah kötü olmaz kız ben çok severim kayınpederimi çok iyidir

eylülüm geçmiş olsun cnm yaa
hastalıklar hiç peşimizi bırakmıyor valla yaa

meldirim cnm sabahtan seninle çok detaylı ilgileneceğim
herşeyden önce senin sağlığın önemli donrulmuşlar zaten seni bekliyo aceleye gerek yok cnm bnm

hatçem öptüm bebem

asuman cnm herkesin ayrı süreci kızlar sana detaylı bilgi verirler bende çıkmak zorundayım malum iş bitti
herkesi öptüm

nevinim harikalar yarat yarın muciznle gel bize aşkitom öptüm seni

maralım az kaldı sabırla ve duayla bekle tatlım hadi bakalım hayırlı haberler verin bize umut olun ışık olun

sağol gizemim evet hastalıklar bırakmıyor bir türlü allah daha ktüsünden korusun çoook öpüyorum seni

Merhaba kızlar ben de geldim bügün hu eylul geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuşum yaaa :Saruboceq:

Çok şükür iiiyim bende eşim hasta öksürük bir türlü geçmiyor ne yaptıysam eczacı ama beyfendi ilaç içmeyi sewmiyor zorla ewde içiriyom kuşum ya:sinifsinif:

geçmiş olsun bebetom zaten hep öyledir başkasına söylemek kolay oluyor ama iş kendine gelince yapmıyor insan ben de bir sağlıkçı olarak başkasına kolay uyguluyorum ama kendim pek ilaç içmem ama

kaynatmıŞsız yıne kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…