Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ayy canım yok yaa nokta koymamışım 3 hafta daha okuyaca duayı anlamında yazdım marall sanırım yarın tahlil yaptıracak

günaydın fıstıklar, meldircim sanırım teste gerek kalmıycak belim kopucak gibi ağrıyo lekelenmelerde var sanırım ben adet oluyorum... kısmet değilmiş...

GELDİM KOŞA KOŞA
HAYIRLI BİR GÜN 0OLSUN GÜZEL HEBERLER OLSUN GÜNÜMÜZ İÇİNDE
İİNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞ

cnm bnm allah razı olsun, bende hep dua ettim hepimiz için... allah hakkımızda hayırlısını versin...

cnm arkadaşım sen şimdi bu prof a git üniv e önce kendi sağlığını düşün bakalım
sen olmazsan bebekte olmaz dimi
madem bu ünivdeki dr seni ameliyat etti ona gidiyosun sonra gerekeni yapıyor sonra da sen kendini toparladıktan sonra düşün dondurulmuşları nasılsa anneciklerini bekliyolar dimi cnm
bunda bu kadar kararsız kalıcak bişi yok
herşeyden önce sen önemlisin
günaydın fıstıklar, meldircim sanırım teste gerek kalmıycak belim kopucak gibi ağrıyo lekelenmelerde var sanırım ben adet oluyorum... kısmet değilmiş...
tatlım bebem hemen ok öle panik yaa dur bakalım olabiliyor öle kanamalar arada kuzucum doğal gebeliklerde bile lekelenmeler olur ona biz tutunma aşamasında oluşann lekelenme diyoruz ve morralimizi bozmuyoruzzzzzzz
GELDİM KOŞA KOŞA
HAYIRLI BİR GÜN 0OLSUN GÜZEL HEBERLER OLSUN GÜNÜMÜZ İÇİNDE
İİNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞ

günaydın şeker hoşgeldin

keske meldrı bu tarafta olsaydın yaa ulun neyın hergun sorularını okurum demekkı senın sorundu o.canım yaa ne olcak karmasık bır ıs oldu bu donmuslar bır yanda doktor baska hastanede.senın amelıyatından sonramı doktorun taını cıktı canım.pekı tedavını o doktorda gorsen sonra tup ıcın donmusların oldugu hastanede tupe baslasan olmazmı tabı guvenmedıgın ıcın ısler karısık dımı canım valla ne dıyeyım aklım ermedı kız.
kız gızem bende kotuyum bademcıklerım sıscek gıbı oldu sesım kartlastı valla sende benım sımımı hııc yazmıyon ne yapayım.ayy gecmıs olsun canım sen su meldırı nasıl duzeltcen bır duzelt canım yaa

yok kız aynı anda meldıre yazı yazmısız askım aynı fıkırlerı soylemısız bencede once meldır onemlı cocukdan once senın saglıgın bebm canını sıkma.ben senınle hııc kusermıyım canım

güllüş mevsimden bacım hepimiz aynı valla benim kulak ağrım yine başladı 10 tane daha iğne yerim ben bu gidişle

maral canını sıkma canım yaa mılletten sakır sakır kan gelırmıs ama hamıle olurmus oyle hemen kendını kaptırma yavrum moralını bozma

ayyyyy canım gecmıs olsun valla bana ıgne deme zaten bu tup ıcın delınmedık yerım kalmadı herkes gıbı tabı.daha popmdakı sertlıkler gıtmedı ıgne yemek ıstemıyorum yaaaaaaa

nevininde 9. 10. gün lekelenmesi oldu
sakin ol ve nevinden gelicek sonucu bekle bugünü böle geçirelim cnm bnm

kız ben çiğ çiğ yenmem canım bıraz kartım haslamn lazım canım yaaaaaaa

ben severim iğneyi ohhhh süpper
ayyy şurup içmekten nefret ederim

ayyyyyyy hergun bırınden sonuc alıyoruz ınsaalh hepsı pozıtıf olur yaaaaaa ınsan cok sıkılıyor kotu bır sey yazalrlar dıye allah hayırlısıyla nasıp etsın yavrularımızı canlarım beeeeeeeenım

buhara tutarım ben seni brokoli misali sonra limonlarım huahuahuha

ayyyy ıgne ıyıde bı ye bakalım gobekten ve yaglı yaglı popodan progestron ıgnesını artık yer kalmayınca hemsıreler aynı ıgne yerıne vuruncakı acıyı kıtır kıtır kalcana gıren ıgnenı ayyyyyyy cok acıyodu yaaaa nasıl bır daha allahım ınsaalh hepımıızn son denemesı olur ve bebeklerımız kucagımızda olur AMıııııııııııııN

Keskin sirkenin akıbeti malûm. Dört mevsimi yaşayan bir cennetin bağrında büyüdün de sen, onun için böyle bir baharı ve yazı özlersin.
ıstersin ki çabuk geçsin fırtınalı sonbahar, ayaza durmasın kışlar.
Dedim ya, sen dört mevsim hesabını yaparsın yaşarken duygularını.
Ama bilmelisin herkes buralı değil.
Bilmelisin, güneş görmeyen yurtlar var.
Olmaz gönül, olmaz öyle.
Yükün ağır bilmekteyim, baharı yaşamayanlarla kış nasıl geçer; onu da bilmekteyim.
Ama şunu da bilmekteyim ki, sabredebildiğin ölçüde yaşarsın.
Eminim ki, hayat sabra denktir.
Ve sabır, tahammülün bittiği yerde filizlenir.
Sabır gönlüm, sabır!

ıçine çekerken, zehir gibi gelir tadı, boğulacağını zannedersin..
Kanın çekilir yüzünden, bembeyaz olur sîman; yutkunursun, geri döner içinde düğümlenenler.
Başını eğmek istemezsin; ama kaldıramazsın da öyle göklere doğru.
Ağlarsın, gözyaşın akmaz.
Haykırmak gelir içinden, zangır zangır gürültüler habercisi olur titreyen ellerin.
Konuşursun yalnızca kendinle, dökersin içini; senden başkası duymaz bilirsin bunu.
Sitemlerin dillenir haklı olduğunca, bağırırsın rahatlarcasına, ama sadece kendi içinde, ama Sonra gözlerin...
Gözlerin nihai nokta olmak ister en sonunda.
Durur öylece, bakar, bakar...
Ve kimseler fark etmez neden donuklaştığını, kimseler anlamaz anlatmak istediği çifte derin mânâyı...
Sonra çekip alıverirsin anlamlı bakışlarını ruhunu bir kenara bırakmışlardan.
Yüzünü çekersin, yalan dünyanın yalancılarından.
Alnındaki kırışıklıkları alıverirsin haberi olmayanların önünden.
Ve başlar böylece sabır maratonun.

Korkma gönül,

sen hele azmet sabır için, yüreğini koy ortaya, gör ne mânevî hediyeler paketliyor Yaradan...

En masumane tavırlarına gaddarca yaklaşanlar olacak belki.
ıçindeki çocuk hafife alınacak...
Anlatmak istediklerin değil, anlaşılamamış yanların konuşulacak.
"Olsun!" diyeceksin, yüzündeki gülümsemeyi kaybetmeden.
Ve kalbin şöyle bir hafifleyecek, damarlarına giden iyimserlik yolunu tıkamadığından...
Üzülüp acı çektiğin anlarda çileni hafife alanlar olacak belki...
Öyle bir yanacak ki için, kimseye anlatamayacaksın.
Günlerce ağlayacaksın gözyaşının lâhutî ikliminde.
Sonra en yakınındaki, en yüreğindeki vuracak hislerini...
Canım dediğin dönecek sırtını.
Bir "ah!" çekeceksin derinden ve anlamaya çabalarken empatinin gücüyle,
Arkanı döndüğünde kimse kalmamış olacak.
"Sabır" diyeceksin, yine sabır...
Faltaşı gibi açılıp kalacak gözlerin bazen de...
Çok şaşıracaksın, çoook!
Ya gönül...

Kalp kırmak çok kolay oldu, kalbin değeri pazarlara bile çıkartılmaz oldu.
Tatlı sözü unutanlar çok, şu hengâmesinden sallanıp duran asırda!
Aldırma diyemem, aldıracaksın elbet, hislenip içerleyeceksin belki.
Zannediyor musun ki,
yüreğine aldıklarına söylediğin nazenin kelimeler, boşta kalır!
ınanıyor musun ki, sevdiklerin için kurduğun lâtif cümleler, öksüz bırakılır!
Yok gönül, yok!
Sahibi var hepsinin.
Bırak duymasın insanlar, bırak sertliği onlara! Bırak, tabularına kale yapsınlar!
Yeter ki sabret gönül, asıl sahibini düşünüp sabret, başını sonunu kestiremediğin olaylarda bile...
Bırak vursunlar ayıbını yüzüne, bir kusuruna binler cefâ taksınlar.
Yaradan'ın "Settar" ismi, beşerin hükmüne mi kalmış.
Sen sabret gönül...

Felaket tellalları susmasınlar isterlerse?
Olumsuzluğu yaymanın zevkine doyamayanlara inat, bütün güzel düşüncelerini yay sere serpe.
Zehrini ağzında taşıyan yılanın başını ezemesen de, bal damlasın dilinden.
ınan, kimse üzemez seni Uzat ellerini ve bekle.
Sabırla bekle gönül!
sabret gönül,
sabret!...

Ama şunu da bilmekteyim ki, sabredebildiğin ölçüde yaşarsın.
Eminim ki, hayat sabra denktir.
Ve sabır, tahammülün bittiği yerde filizlenir...

güllücan biz burda ne olumsuz sonuçlar gördük bacım
rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
en çokta sudenazın olumsuzuna üzüldüm valla kızlar
ta bodrumdan kalktı buralara geldi cnm bnm yaa
ne hastalıklar atlattı olmayınca olmuyo işte vakti zamanı değilmiş inşallah bu gün bi arıyayım yaa artık fırsat bulunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…