ayy canım yok yaa nokta koymamışım 3 hafta daha okuyaca duayı anlamında yazdım marall sanırım yarın tahlil yaptıracak
kızlaaaaaaaaaar gunaydıııııııııııııııııııııın
gızem,meldır,eylul,nevın,songul,ayse,talya,yeter,bebeton, nerdesınız yaaaaaaaaaaa
ayy nevın sende ıyı haberler beklıyoruz canım
songulcum allah senınde yardımcın olsun ınsaalh bu transferınde sonuclar ıyı olur canım hadı kızlar toplanın
meldır ıyımısın canım yaaaaaaaaaa
marall günaydın canım buralara geldin ama görüşemedik sana dualarımı gönderdim kenzülarşda 4 haftayı bitirdik sen şimdi bu telaşla okumayı unutursun dedim :) 3 haftamız kaldı inşallah güzel haberlerini alacağız
cnm arkadaşım sen şimdi bu prof a git üniv e önce kendi sağlığını düşün bakalımgizemcim ilacın ortasında kanamam başladı benim bende ulun beye msj attım hemen dr. görün dedi. beni ameliyat eden dr. aradım. sormak için onun dediği ilacın benle bir alakası yok diye içmedim kendi ilacımı almıştım. dr. ben onu vermem dedi bende dedimki benim teşhisim hipo ama ben hep bu ilacı kullandım tamam dedi sen ilacı bitir adet olursan bekle bitsin gel olmazsanda 10 gün içinde gel bi görüşelim ben şimdi bu dr. devam etmeyeceğim ünv. hast. bu dr. donmuşlarım farklı yerde orayada güvenim yok biliyorsunuz napacağımı nereye gideceğimi şaşırdım hepsi farklı bi şey söylüyor sorun bundan ibaret canım benimmmmm
tatlım bebem hemen ok öle panik yaa dur bakalım olabiliyor öle kanamalar arada kuzucum doğal gebeliklerde bile lekelenmeler olur ona biz tutunma aşamasında oluşann lekelenme diyoruz ve morralimizi bozmuyoruzzzzzzzgünaydın fıstıklar, meldircim sanırım teste gerek kalmıycak belim kopucak gibi ağrıyo lekelenmelerde var sanırım ben adet oluyorum... kısmet değilmiş...
GELDİM KOŞA KOŞA
HAYIRLI BİR GÜN 0OLSUN GÜZEL HEBERLER OLSUN GÜNÜMÜZ İÇİNDE
İİNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?