o hadi bakalım marall inş. olacak allah yardımcın olsun sonucu kaçta alacaksın ?
canım ben yazarken sen cevapları yazmıs oluyon.bende yumurtalrımda sorun yok ama daha kalıtelı olsun dıye arı sutu yıcektım acaba bır sey olurmu yaa bak kafam karıstı
kız kanı verdın hee suan evdemısn sen calısıyormuydun canım kacta alcan sonucunu
MELDİRİM dr pek iyi konuşmamış teze kızına rahim kanserine falan neden oluyo gibi laflar etmiş bizde korktuk bebeklerini kaybettikten sonra bide rahmiini alırlarsa perperişan olur
MARALIM offf çok heyecan yaptım hee
ağrıların ne durumda lekelenmeler falan nasılsım bakıyım bu sabah
ya aşkım herşeye rağmen rabbim hayırlısıysa versin dimi bebem
ay maral sen kac yıllık memursun su kpss takmıs durumdayım nasıl calıscam benım matematıgım hıs ıyı degıl100 yapmam lazımkı 76 alayım ne olcak yaa bende kadrolu memur olmak ısıtoruyom.hadı bakalım canım ınsaalh hayırlısıyla senınde olur 3 de 3 oluruz hayırlısıyla canım yaa
kız gızem moralını bozma hemen kaptırmayın kendınızı canım allah korusun bır doktorun demesıylemı hemen cnım ıyı bır doktoramı gıttı daha ıyı yere gıtsın yaa
gizemcim bende diyecektim ama söyleyemedim ewt kansere sepep olabiliyormuşama arkadaşın annesi keten tohumunu bırakınca düzeldi ilaçda verdi sanırım dr. mutlaka bir çaresi vardır canım allah şifasını versin ...
gullucan ben çok denedim dediğim gibi yan etkileride olabiliyor o yüzden artık pek taraftar değilim sen bilirsin
2 profesöre gitti ikiside aynı şei sölemiş bi ilaç vermişler içerde parça kalmış olma ihtimali yüksemiş eğer ilaç fayda etmezse kürtaj demiş tekrar bakıcaz artık allah şifa versin
valla bizim aile hastalıktan kurtulmuyor RABBİM CÜMLE HASTALARA HASTALIKLARA ŞİFA VERSİN
ama gözüm sürekli saatte yavaş ilerliyo... hayırlısı olsun...
gizemcim ne oldu teze kızına neden öle dediler?
Bebişlerini kaybetti cnm hatırlarsın yaa anlatmıştım
şimdide rahimde kalınllık varmış sanırım içerde parça bırakmışlar
bakalım pazartesi tekrar gidicek dr a ne olacak
Allah yardımcısı olsun çok zor günler...
sabırla bekle cnm bnm yaa varya hilal nevin ayşe ve sen aynı zamanda trasfer oldunuz 3 ü hamile ya rabbimden öle diliyorumki inşallah sende hamilesin allahım ne olur inşallahhhh
Amİn canım ınsaalh ılaclar sıfaya vesıle olurlar canım yaa off oyle deme ımtıhansız olmuyor hayat yaa ınsaalh hersey ıyı gelısırr gızemcım.
Maral 2yıllıkmı mezunsun sundan sordum ben gıda 2 yıllık mezunum ve bakıyorum pek atanmıyor bızım bolum ben gırsem neye gorre atanıcam anlayamadım bu sıstemden bırsey. Kız sanada sıkınıtlı zamanında soruyom ama vakıt gecer dımı bıraz konusunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?