Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım bız ınsanlar cok sabırsızız ıllakı herkesyın sebebeını ogrenmek ıstıyoruz sımdı nıye tutmadı derken bende kafayı bır ara ıyıcene takmıasıtım ama ayetı kerıme bılıyosunuz sıızn şer gordugunuz hayır,hayır gordugunuz şerdır ınsanlar nekadar acızdır denıyor canım bız dar gorusluyuz bılemıyoruz yarın ne olucagını.oyuzden bebegım sabırlı olmamız lazım.tabı ınsan dıyor bazen herseyde bızemı denk gelecek dıye hasa ama ıste hakıkaten ımtıhandayız.sıfa allahtan vesıle doktor ve ılactan canım arıcaz ama nasıp ve sıfayı allahımız verecek uzme kendını bebgım.doktora muhakkak gıt ama

kız yeter gunaydın gule gule o neydı oyle ruzgar gıbı gectın yaaa

dr. gideceğim kızlar ama biraz bekliyorum 2 ay dolsun öyle gelin demişti eşime bu ayın 24 ünde dolacak....

topiğimizi okuyan sayın misafir
üye ol gel katıl bize bol bol muhabbet edelim

dr. gideceğim kızlar ama biraz bekliyorum 2 ay dolsun öyle gelin demişti eşime bu ayın 24 ünde dolacak....

meldir bişi sorucam sana
belki bilirsin
benim teze kızı ikizlerine doğal gebe kalmıştı biliyosun
sonra 26.hafta kalp atışları durdu sonra suni sancıyla normal doğum yaptırıldı yaşamayan bebeklere
şimdi rahimde kalınlık varmış yani rahim duvarı olması gerekenden daha kalınmış
bu büyük bi sorunmu sence
yani içerde parçamı kalmışki rahim şekli bozuluyo yani kalınlaşıyo bi bilgin varmı

meldirim kendini iyi hissediceksen 24 ünün bekleme tatlım git istediğin zaman

günaydın kızlar hepinize... naılsınız?

ne güzel söylemişsin güllücan cnm, Allah bize sabretmeyi öğretiyo, aciz olduğumuzu kabullenip yanlızca ondan yardım dilemeliyiz... Allahım bizi kapısından geri çevirmesin inşallah... dualarımızı kabul et Yarabbim...

ay canım yaa cok gecmıs olsun.benım bıldıgım rahım duvarının ne kalın ne ınce olması gerekıyor cunku bebek tutunmuyor dıyor dokyorlar normalı 7mm-11mm neydı heralde kımın cok kalınmıs olurmus yada cok ınce boyle durumlarda tupte trnasfer yapılmıyor ama sebbebının ne oldugunu bılmıyorum canım

gizemim bu konuda bir bilgim yok ama bir arkadaşımın annesi keten tohumu yiyormuş kolestrolü düşsün diye sanırım sonra kadın hastalıklarından rahatsızlanmış dr. gitmiş anlayamadıkları bir şekilde rahim duvarı kalınlaşmış bu durumun normal olmadığını ve çok önemli olduğunu söylemiş kötü sonuçlar doğurabileceğini sanırım ilaçla bu durumu düzeltiyorlar. gullucan benim bildiğim kadarıylada 7 ile 14 mm arasında olması gerekiyormuş transfer yapılabilmesi için...

maralcım sanada gunaydın canım bugun kacta vercen kan testını canım.masallah sen cok teslımıyetlısın allahım ınsaalh bukez yuzune guler canım yaa

aa bu arada yazmamışım keten tohumundan kaynaklanıyormuş rahim duvarının kalınlaşması bende bir dönem bitkilerden çare aradım ama metebolizmamı bozdu hayıt tablet aldım benim teşhisim için faydalı olduğunu okumuştum ilk başta kilo verdim sonrasında inanılmaz kilo aldırdı balon gibi şiştim. bi dönem keten tohumu yedim çörek otu bal falan sonra hepsini bıraktım hem güzel etkileri oluyor hemde zararları çok uğraşmamak lazım sanırım...

o hadi bakalım marall inş. olacak allah yardımcın olsun sonucu kaçta alacaksın ?

meldrıım dogrudur maksımum sevıyeyı tam hatırlayamadım arad kalmıstım dogru 14 olmalı evet transfer ıcın cok onemlı yoksa yapmıyorlar

meldircim öğlen alırım sanırım, evet doğal yöntemleride aslında doğru kulanmak lazım , mesela çörek otu bal yumurtalmasında sorun olmayan birini zora sokabiliyormuş çünkü çok etkiliymiş... bitkisel kürleride dr a danışarak yapmak lazım...

kız kanı verdın hee suan evdemısn sen calısıyormuydun canım kacta alcan sonucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…