Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kıslarr 3 transferim oldu çok rahatım çok şükür hastanede yatırdılar 2 3 saat eşim evden çıkınca hemen yazdımm:)
öpüyorummmm hepiniziii

sogülüm sanada dua ettim çok canım inş. sırayla hepimiz 2010 da yaşacaz bu duyguları...
bende seni seviyorum öpüyorum karnındakilerinde öpüyom ha:)))

canım hayırlı olsun. çok sevindim .esra'nın da hayırlı haberini alırız inşallah.

nevincim tebrik ederim allah tamamına erdirsin.çok sevindim.arkadaşlar banada dua edin neolur

sağolun güzellerim dualrım sizlere sabah olsa esracımda bi yazsa

kıslarr 3 transferim oldu çok rahatım çok şükür hastanede yatırdılar 2 3 saat eşim evden çıkınca hemen yazdımm:)
öpüyorummmm hepiniziii

cnm hadi hayırlı olsun inşallah
bu defa olucak inşallah kuuzumm benim
dualarımız seninle bol bol yat dinlen cnm arkadaşım

gunaydın ulkemın guzel bayanları artık bugun yıne bulusuruz caysız pastasız en sıcak muhabbetlerımızle caya ne hacet desenıze heheheh

kız songul ınsaalh bukez olur canım hadı bakalım gezmeye son sen sımdı 11 gun yat ama sakın bagırsak zafıyetı gecırme kendıne dıkkat et

kızlar bır topıkte 0 rh+ olnalar lıstesı kurulmus ne kadar cok yaa bende 0 rh+ bukadar cokmu bu kan grubu yaaa

ıyıız canım sen nasılsın sen onemlısın suan bızım ıcın canım

bende iyiyim canım dünkü ağlama seansından sonra kendime geldim terapi yaptım :) artık düşünmeyeceğim karar verdim öyle yada böyle olacak inşallah ama bu kadar çok düşünüp hayatı kendime zehir etmemeliyim geçmişe bir sünger geleceğe sabırla bekleme diye karar aldım :)

canım neye etkısı olcak kız bence sacma benım annemde aynı o rh+ nasıl dogurmus 3 tane sorunsuz dogurmus ne olcakkı sorun anlamadım ben yaaa

TAKILMAYIN böle sebepsiz şeylere kızlarrrrr
sabah sabah döverim sizi heee
meldirim topla kendini aşkım şuan sadece kendini düşün
nasılsa seni bekliyo dondurulmuşların
azıcık kısa bi süreliğine onlarıda kendinide istirahate al bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…