Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

esram gözümüz aydın çok sevindim inan
eğer negatif olsaydı ya bişey eksik kalacaktı bizde hep ama böyle tam oldu mutluluğumuz

çok sevindim allah hamileliğini daim etsin,şimdi uyandım hemen nete girdim seni çok merak ediyordum

YAZALIM KOCAMANNNN MARALL HAMİLEEEEEEEEEE HERKES GÖRSÜN :)

ya kızlar allah razı olsun valla çok saolun iyiki varsınız canlarım benim... allah hepimize anne olmayı o duyguyu yaşatsın inşallah...

değer 342

maral şimdi tlfndadır benim 2 saat felan sürdü tlfnum :)))
allahım gizemde inş. en kısa zamanda gebe kalır bi kızı olur 2 sene gene hamile kalır bi oğlu olur inş. tüp bebeğe hiç gerek kalmaz..

bu meldiride dövecem ben allahım 3 tane ver meldire çocuklardan gözünü açamasın buakadar takıyo herşeyi kafaya..herşey oalcağına varıyor su akar yolunu bulur..

güllümede ikiz ver sağlıkla alahım

ve diğer aklımdan geçen bütün kızlara şimdi tek tek yazamadığım hepsine ikiz ver allahım
ver ver ver verrrrrr

kızlar lütfen 3-4 günde kan baktırın keseyi görene kadar dr. istemese bile siz temkinli olun nolurrrr.....

canlarım sadece eşimi aradım birde mesai arkadaşlarım biliyo ve birde siz... kimseye sölemicem
evet iğneleri ve asprini doktora sorucam ama benim daha önce iki kaybım olduğu iin 9 ay yapacaklardı zaten bu iğneyi... doktoru aramadım faxladım haber bekliyorum...

takmıyorum artık nevinim bazen gelirler ya hepimize :) atlattım bu güzel haberleri duydukça hevesleniyorum :))

kizlar, maraldan bir haber varmi diye girdim, simdi geri gitcem.

maral canim cok sevindim, tebrik ederim! Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin. hihoyyyt
Allaha cok sukur bir hamis daha :))))))))))))) oleyyyyyyyyy

Ayyyyyyyyyyy marrrrrrrrrrrraaal kız delırcem ben artık kalbım sıkısmaya basladı kıııız ayyyyyyyy cok sevındıım yaaaaaa allahım 4 de 4 yarabbı sana cok sukur ay kız sonucun kac cıktı ayyyyyy allahım cok sevındım yaaa
canım benım nevıncım sagol canım duan ıcın ınsaalh bende cok ıkız ısıotrum yaaa alah duanı kabul etsın canlarım benıım ayyyy bırkac kısı kaldık hadı bakalım topıgımızın ısmının degısmesıne az kaldı yaaaaaaaaa ınsaallah

kız güllücan kaçırdın işte huahauhauuh
güllüş güllüşşşş hihihiihi nerdesinnn

KIZ BURDAYIIIIIIIIM SUAN GOBEK ATMAKLA MESKULUM AHHHHHHHH CANLARIM BENIMhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

ya kızlar allah razı olsun valla çok saolun iyiki varsınız canlarım benim... allah hepimize anne olmayı o duyguyu yaşatsın inşallah...

değer 342

ANA 3 ÜZ MÜ YANİ maralım huahauhauahuahauh valla kahkaha attırın bana yaaa
kız seninkiler içerde kavga ediyolar orası senin burası benim onan azıcık kanaman oldu hihiihiih

musenur var burada yazdımı bilmiyorum oda tedaviye başlıyordu bu ay gebe olduğunu öğrenmiş tedavisiz
kurban olduğum allahım abu benim zillilerede ver allahım
maralım kaç tane geliyo acaba :))) işin zorr zaten zayıfsın deri kemik kalacan :)))

evet gizem anca yerleşiyolar banada 3 gibi geliyor :))) kız nasıl taşıyacan üçünü:)))

cnm sen ara merkezi faxını alıp almadıklarını sor
dr a iletin hafif kanama var acil görüşmem lazım diyede ortalığı velvereye ver
hauhauah daha çok ilgilensinler diyo okişmi aşkım

nevinim uaların için sağol allah razı olsun cnm bnm
hamdolsun bu halimize sırayla kuzum önce bi sizden dahada iyi gelişmeler alalım valla ben şuan kendimi hiç düşünmüyorum inan allahıma valla yaa
sizin haberleriniz bana yetti allahım bozma yarabbim

inşallah üçtür sağlıkla kucağıma almayı nasip Yarabbim, cümlemize

rabbim üç tane nasip etmişse taşımasınada bakmasına da yardım eder zaten sen hiç merak etme kuzuucum
kız bari annenide arasaydın söleseydin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…