Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Hımm ozman ıyı ben doktoruma sormustum ahh dedı keske senınkınıde 5,gun transfer edebılseydık ama korktuk sonra bır sey olur dıye kız 5,gun transferlerınde gebelık daha yuksekmıs ayyyyyyyy degerın masallah cok ıyı canım olsun canım ıkız olsun bır defada 2tabe allah onlara uzun omur versın ayy canım cok mutluyum yaaa

ama öyle olması gerekiyo sonuçta tüp bebek burada bir çok kişi sorununu yazıyo ama hiç biri druna bildirmiyo buradan soruyorlar kızlara çok yanlışş!!!
basit önemsemediğimiz bişey çok önemli olur drunuzn numarasınıda almanız gerekiyor..
ki tüp bebek sonuçta hiç çekinmeden arayın sorun gece gündüz hiç farketmez kadın doğumcuların işi bu onların saati yok unutmayın...

aynen nevinime katılıyorum
bide okadar eziyet maddi maneviyani
valla ben gıcığım her aklıma geldiğinde alo dr bune sorarım valla
ne derse desin bu benm hakkııımmmmm

arkamahalle ve mehsilopi hoşgeldinizzz

güzel haberin üstüne geldiniz sizede uğur getirsin inşallah

maral biri kız olsun alayım oğlum olursa:))) anası çok güzel kızıda çok güzel olur oğlunuda gizemin kızını alırız gizemin oğlunada ayşenin kızını ayşenin oğlunada meldirin kızını meldirin oğlunada güllümün kızı güllü senin oğlanada hilalin kızını :)))))

kızlar doktorum bıktı benden zaten :)) günde en az 3 defa aradım karnım ağrısa aradım... sürekli sakin olmam konusunda telkin etti saolsun... ilaçlara aynen devam dedi...

bugün konuştunmu cnm
heheheh özlemiştir o hastasını sen bide bugün konuş :))))))))))))))))

nevin planı yaptı bizede uygulamak düşer haydin iş başına
ay songülüm nerdesin yahu sıra sende bacımmm

Ayyyyyyy kızlar ne guzel hayaller verrıım kız ben meldıre kızımı o benım kzımı uzmez cunku kendıne bazı konularda dertlesıyor o yapmaz oyle umuyorum yyyy kızlar hakkaten dogurunda once sız bızde pesınızden tup cocukları topıgı kurarız sonra gızeem tup bebkelrı kresı kurcak bızde ona yardımcı olmaya calısırız kızlar ahhhhhhhhh canlarım benım cok mutluyum yaa kendı cocugum gıbı sevınıyorum yaaa sızlerı mutlu gormek bıız dahada mutlu edıyor

nevıncım sana katılıyorum kesınlıkle doktor bır problem olduugnda aranmalı okadar maddı ve manevı yıpranma oluyor sahsen ben arıyordum bır sey oldugunda ama gece aramadım okadar zor durumda kalmamıstım cunku

kızlar gunaydın transferın 3.gunu kabız oldum duphaston surubu ıctım sımdıde ıshal oldum tutunma olur dımı yanı dusmezler dımı cok korkuyorum yaaa

cnm ilac dr un vermiştir mutlaka dimi merak etme rahat ol
yalnış bişi olucak olsa dr un vermez ilacı

Evet ya sımdı sıra songulumde dımı ayy canlarım benım ınsaalh 2010 da kederımıze hepımızın yavruları yazılmıstır canlarım benım

songül evet hamile maralda demet drunu ara canım

ayy çok sevindim ay ne güzel herkes hamişşş
nevinim bende diğerr transferim gibi değilim bunda çok rahatımm hiç sancı ağrı bişey yok yavaş hareket ediyorum ama koşabilirim sanki çok tuhaff psikolojik mi acaba bilmiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…