Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

maral cok sevındım tatlım allah saglıklı hamılelık nasıp etsın ..sımdı dr aradım kabzlık ve ıshalle ılgılı surubu kesın ıcmeyın dedı progestronla alakalıymıs gaz ve kabızlık normal dedı tutunma problemı olmaz cunku bagırsaklarla alakalı bı durum onla onun bı alakası yok dedı rahatladım cok sukur

maral gelinimin adıdamı nevin olacak :)) isimle karakter alakalıymış :)) koy kız akıllı olur
kız ben küçükken çok sessiz ve akıllıydım hiç konuşmazdım yaramazlık yapmazdım sakindim :)))

ama kaynana beni bi açtı evlenince:))))

songülüm diğer trasferinde toplama falan olmuştuya ağrıların hep ondandı şimdi rahatsın tabi aşkım
belkide hayırlısı böle olucakta ondan kuzucum
ay senin adının yanınada hamile yazacağım inşallahhhhhh

Canım sıkma canını doktor tavsıyesıyle kullanıyon cunku banada yazmıstı doktor ama gerek olmadı ıstersen yavas yavas yuru evde bagırsaklar tembellesıor canım korkma allah buıyuktur

maralllllll
kuşummmmmmmmmmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dualarını karşılığı aldın diye düşünüyorum o kadar sohbetlerimiz oldu dakikalarca hem hayırlsıyla olsun dedimm canım yaaa çok sevindimmm ALLAH ım sağlıklı hayırlı bi şekilde kuağına almayı nasip etsinn

canım mantıklı sen şurubu kes
normal yemene içmene devam et
kabız yapıcak şeyler yamamaye çalış muz falan yeme yani
kahve çay içme
bencede bi alakası yok zaten kabızlıkta zorlandığın için sakıncalı oluğu düşünülüyor ama ishalde sorun yok :))))))))

evet cnm bende öyle düşünüyorummm toplama işlemi olmadı ya çok rahatımm o nedenlee
inşşş benim için de hamişşşşşşşşş yazarsınnn
inşşşş inşşşşşşşşşşşşş

aaaffff allahım ne olur bana listedeki herkesin adının yanına hamile meleğine kavuştu yazmayı nasip ettt

Ayyyyyyyy canım ınsaalh sımdı sırada sen ne demettı heralde demı ıkınız varsınız ha gayret bakalım 2010 acılısı cok guzel basladı allah hayırlısıyla canım once sıze sonrada rabbım bıze versın amııııııııııııııııııııııııııııııın

aaaffff allahım ne olur bana listedeki herkesin adının yanına hamile meleğine kavuştu yazmayı nasip ettt

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.gızem suan ne yapmak ısıtıyorum bılıyonmu suan dusarda yagmur yagıyor dısarı cıkıp ellerımı kaldrıp bagırqa bagıra dua etmek ıstıyorum ama bana delırdımı acaba derler sonra dımıı

amin güllüşüm aminnnn ya valla 2010 bu konuda bari bereketli olsun
küresel ısınma
mali kriz
iç savaşlar
cart curt herşey var sorunlu
allahım 2010 en çok bize yarasın yarabbim hihihiihi

songülüm demet cnm teşekkürederim, allah isteyen herkese nasip etsin... inşallah sağlıkla kucağımıza da almayı naip etsin...

nevinim koyarım kız neden olmasın akıllı olsunda :))

kızlar ben yemeğe çıkıyprum öpüldünüz görüşürüz...

evet cnm seni manyak zannederler
ayrıca hasta olursun :)))
sen en iyisi pencerenden bak sessizce et duanı okiş

herkese selamlarrr

marall tebriklerrr sağ salim kucağına almak nasip etsin Rabbim :Saruboceq:
darısıda bizlerin başına inş.
bu aralar herkeşş hamileee sonucu getiriyo ne güzel yaaa :lepi: :teytey: :teytey: :teytey:

Tamam canım ama bu ıyı haberlerı duydukcs varya kızlar ıcımden benımde olacak dıye sevınc seslerı gelıyor cunku ınsan sıızı gorunce coook mutlu oluyor allah tabıkıde bızede verır dıyor kızlar hamısler bızede dua edın canlarım benım

Kız sevda kesıcem senı nerdesın sen bakııııııııııım kız saka hee muhasebecılerın bu yıl sonu muhabbetlerı bayagı zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…