bende canım sıkıldıkça buradayım evde geçiriyorum günleri
fatma nasılsın canım öğretmenmişsin çalışınca anca bu saatlerde giriliyor sen tedavinin hangi aşamasındasın
fatma şekerim üzülmee yaaa
eylülümm yemek ycez birazdan uğrarım yinee
öpüldünüzz kıslarrrrrrrrrrr
bende tam bunu düşünmüştüm çocukların içinde çok daha kötü oluyorsunuzdur diye
inş. bu defa güzel olur sorun neydi sizin
fatma şekerim üzülmee yaaa
eylülümm yemek ycez birazdan uğrarım yinee
öpüldünüzz kıslarrrrrrrrrrr
iyiyim teşekür ederim evet çaılşınca öğle oluyor tedavi 3 kez tüp bebek denemem var şimdi 4 kez tüp bebek denemesine başlayacağız bunula ilgili randevu aldım cumartesi günü için
etrafınızda bir sürü çocuk var ama hiçbiri sizin değil siz onların annesi değil sadece öğretmenisiniz her denemeden sonra yıkımım o yüzden çok ağır oluyor
evet haklısın maleseff napalım bizimde sınavımız böylee rbbim en kısa zamanda nasip etsin sana da inşş canım benimm çok zor biliyorummm((
4. denemeyi nerde yaptıracaksınn inşş son denemen olur tatlım dolsun kucaklarınnnn
4. denemende inşallah kavuşursun canım evet çocukların içinde olmak zor oluyordur bir sürü çocuk var etrafında ve senin yok ama ne güzel bak probleminiz yokmuş bakarsın bu sefer olur inşallah canım
bende 2 kere denedim 3. yü haziran gibi düşünüyoruz bakalım benim iki bebek kaybım var ben sağlıkçıyım ve her gün bir sürü görüyorum etrafımda zor hepimiz için
valla problem yoksa neden olmuyor ben bir türlü anlayamıyorum keşke sorun var deselerde ona göre ilaçsa ilaç ameliyat ise ameliyat olsam ama yok doktorlar yok herşey iyi diyorlar ama yokkkk tedavi sonucunda hep olumsuz
kız songüüüüüüüül gtme bir yere yakalıyamıyorum seni
bebekteyiz nerede oluyorsun tedaviyi? oda cok onemliymis embryolog cok onemliymis.
ben haftaya baslicam kismetse . bahceci kliniginde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?