Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

herkese hayırlı akşamlar
hepinizi kocaman öpüyorum şekerler bende gidiyorum
sabah görüşmek ümidiyle
hoşçakalınnnnnnnnn

teşekkür ederim nevincim,
gizem sana da teşekkür ederim canım sağolun ilgilendiğiniz için

meldacım beklerız canım arın sana soracaklarım var sen sımdı kocısınle ılgılen ayyyy sımdı sıze yarın haberde gelır muhakkak bılgı ısterız heeeee

songülüm aşkım bende çıkıcam birazdan iyi akşamlar
bu gece dua edicem cnm bnm
hayırlısıyla inşallah pozitif sonuç alıcaksın kuzum

songül seni kandırıyor bu inanma kız
o bugece fantazi yapacak sana dua edecek vakti yok
hayallerinle oynuyor sadece :)))))

beklıyorum canım rövanşa ama sen bu aksam cook yorulursun hıhı
tabı ben basıma gelceklerı bılmıyomya bızımkı ne alemde kım bılır hıhıhııh
hadı canım sak bır yana sana ıyı aksmalr aeo bebgım

bu gece deprem olacakmış dikkatli olun 10 şiddetinde ta elazığdan hissediecekmiş :)))

kız allah korusun kız agzından yel alsın ayyyyyy kız nevın ben yarın ayvayı yedım yarın ne olur erkenden topıge gır bu gızem benı yarın mahvedecekmıs kız bana destek ol gelde heee unutma sakın

kız nevın deprem deme kız bırde hakkaten oluyormus ondan sonra bız hepberaber bız ölürmüsüz ondan sonra topıgı acrmsınız marmaradakı arkıdısler hep gıtmıs ebedıyete ayyyyyy cok kotu oldum yaa bak sımdı kız olum bır anlık ne yapcaaz yaaa cocuk olsa neye yarar offfffffff allah hepımızın canını ımanla alsın gaflet anında almasın amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

hadı canım bende kacar hadı allaha emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyy

yok kız öyle değil allah korusun gizemin sallantısı bu :))))
hoşgeldin eylülüm ablacım bizler iiyiz sen nasılsın

ben ancak bu saatte girebildim gün içersinde sohbet baya koyumuş ben annaokulu öğretmeniyim ancak akşamları girebiliyorum buralara

bende canım sıkıldıkça buradayım evde geçiriyorum günleri

bende iyiyim nevinim sabah nöbetten çıktım kayınvalideme gittim kahvaltı yaptık sonra bir yattım 3 te kalktım evede anca geldim canım bebiş nasıl demek kızın kıskanıyor zamanlan alışacak artık ne yapsın

fatma nasılsın canım öğretmenmişsin çalışınca anca bu saatlerde giriliyor sen tedavinin hangi aşamasındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…