Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

SAĞOL CANIM
OO NEDEN KIZ :uhm::uhm:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

meldır otur otur yerde ulun bey mulun bey yok sana orda donmusları deneyıp hamıle kalıyon 9 ay sonra cocuklarını hayırlsıyla doguruyon bu tup olayını ondan sonra ebedıyen hayatından cıkarıyon ınsanlara bılgı bankası olmaya devam edıyon bebklerınle beraber ben senın ıstanbula gelmenı ıstemem cocuklarınla gel sıterım oyle yok hihiihihi
kız gızem duduaklarına hayrna kaldın heralde aynadan gozunu ayırmadan sagolsun meldır bır konu daha verdı sana ugras bakalım kendınle kız oksa banamı kustun hee

çok sağol canım inşallah,
nevin bhcg kaç çıktı senin şimdi kaç haftalıksın ve ikizmi ?

kız yeter songule saka yaptın sımdı konunu basını bılmedıgınden sadece ona takılam bebem bır sey yok hihihihi
kız nevın eeeeeeee daha baska ne sorsam kız eceye merhaba dmemdım hee onu sorguya tutmadım dımı bak benım ıcın buyuk eksıklık hihiihiihih

kız ece hakkaten sana ben bır sey sormadım canım.
evet aramıza hosgeldın tup bebkte hangı asamadasın
uzun protokolmu kısamı problem neydı canım hangı merkezde denıyosun bebm ınsaalh ıyı sonuclarla karsılasırsın canım

CANIM BİZİM BÜCÜR ANNESİNE BULAŞTIRMIŞ GRİBİNİ :roflol::roflol::roflol:

ya burdayım yazdıklarınızı bitiremiyorumki okumaktan
bende yazayım yaa

güllüş ve nevin sizde bakın dudaklarınıza valla benimkiler anjelina gibi maşallah huahauauh

songülüm aşkım bitanem hadi cnm takma sen kafana o salak testleri yaa
sabah bize mutlu haberini ver olurmu aşkım

ece cnm hoşgeldin aramıza listeye ekliyorum senide inşallah hayırlı uğurlu gelir

biricim neden bu kadar sessizsin tatlım

meldayel cnm gelişmeleri bize yaz olurmu

meldir cnm çok teşekkür ederim ablamsın canımsın yaa bu defa tutucak ve sen bebişlerinle bize kalmaya geliceksin inşallah

merseray cnm okadarcıkla bişi olmaz yaaa panik yapma hemen

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

songülüm aşkım bende çıkıcam birazdan iyi akşamlar
bu gece dua edicem cnm bnm
hayırlısıyla inşallah pozitif sonuç alıcaksın kuzum

kıss güllücan nası sevindim gerçekten bilgiler işinize yarıyosa nası mutlu olurum :) ben bu yola kör gibi başladım hiç bi şey bilmeden bende ordan burdan öğrendim yaşayarak kötü tecrübeler öğrendim çok dr. gezdim hepsinden bir şey öğrendim allahım çok büyük hepimizin kucağı dolsun inşallah :))
ben birazdan çıkacağım hepinize iyi akşamlarrr muckkssss

çok sağol canım inşallah,
nevin bhcg kaç çıktı senin şimdi kaç haftalıksın ve ikizmi ?

canım bi gün erken yaptırdım 99 çıkmıştı daha görmedim şubat 1 de giderim belki daha erkende gidebilirim druma sorarım gene gel derse giderim bakalım tekmi çiftmi tek büyük bir ihtimalle :)
şuan ortalama 5 haftalık

meldir ben zaten balım :))))

kızlar bennde kaÇtım
adet olacaĞım karnım Çok aĞrıyor

tabiki gelişmeler hakkında bilgi veririm ben çıkıyorum eşimle ilgileneyim biraz hepinizi çok teşekür ederim destekleriniz için

kız durun bende cıkıyorum heee allah allah oyle tek cıkmak varmı
kız meldır heralde bende aynı oyleydım allah razı olsun gulum bılgılerın ıcın ınsaallah bır gun bebeklerımız hakkında bır topık acar gızem orda konusuruz hep beraber
kız gızem benım dudukalarımda guzelde ozelını bılmem hihihihi hadı bakalım bu aksam ıyı calıs canım dıkkat et spor yaparken ev yıkılmasın hihihiihihi
hadı cıkan kızlar ıyı aksmalar cnlarım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…