Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

meldir gizem kol uyuşması maustan oluyor bende çok takılmışsam nete fena ağırıyor uyuşuyor nerdeyse kullanamıyorum siz yine iyi dayanıyorsunuz maşallah diyorum

nevin biricim şimdi okudum ağrılar sanırım kasık ağrıları dimi ama iyiymiş ağırması tabi dayanamayacak kadar değilse bebeğin yerleştiğini gösteriyormuş kendine yer açıyormuş minikler

genelde kasık ağrılarına normal diyorlar kan tahlillerinizi sürekli yaptırın arkadaşlar 2 seferde bırakmayın

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
sevdanehri54, biricim, eylul08, meldir, nevin_
selam kızlar nasılsınız

hoşbulduk nevincim iyiyim canım yaa çalışıyomm sen nasılsınnn bakalımm :CüvCüv:

bende ıyıym canım sagl.gun sayıym bebısımı gormek ıcın.sızlerede ikızler gelır ıns...

Kızlar yenı gelenler hosgeldınız canlarım
kız bugun songulun sonucu gelecekmı yarın degılmıydı onun sonucu erkenmı yaptıracak canım
kız meldır benım maustan agrımıyorda elım cok usuyor oyle uzak kaldıgından benden cnım
gızeeeeeem bebgım nerdesın
sevda nevın bırıcım nasılsınız kızlar
kız gızem sen sımdı hucrenden goremezsın dısarda cok guzel bır hava var soguktur belkı ama gok yuzu acık masmavı ayyyyyy gezesım geldı yaaaa

Songul pamucu yarık gel topıĞede oynayalım hııhıhııhı
hadı gız haber getur bıze gıııııııııııııııııııııııız

sngul yoldan cıkar yaparsa bugun alırız guzel haber.gullusum buradada hava cok guzel.ama cıkamıyorum (

sen nasısın hytm biz hamiş hamiş yatıyozz:)çook sıkıldım ama yadeğermiii değer beeeeeeeeeeeee:)

berkalde sessiz takip ednlerden.yaz kız sende.ses ver gullu seni sorguya ceksin :)

güllücan hoşgeldin canım
demek bebekteyiz bugün haber vercek ve songülde bugün yada yarınn hadi hayırlısıyla pozitif sonuçlar gelir :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…