Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
sevdanehri54, biricim, eylul08, meldir, nevin_
selam kızlar nasılsınız
Kız sevdacım bebkteyızle songulcuk aynı kısı.yarın bılıyordum sonucunu ama bugun alcakmıs baksana meldır dedı oyle
kız nevın hakkaten dun ben bırıne soru sordum cevap vermeden kactı gıttı kımdı o yaa unuttum yaa
kız bırıcık kız degmek ne demek deger tabı ahhhhhh olsada bızde sıkıla catlaya patlaya yatsak 9 ay olsak 100 kg hİhİhİhİİh
Nısa sen halılaten 89 lumusun yaa oyleysen cok gencsın canım
hımmm tam sohbetimin üstüne gelmişim kıslar benm sonucum yarın nasip olursaa bol bol dua edinn
benim adım songüllll
Insallah hakinda allah hayirlisini verir canim duallar hepimiz icin
Nısacım canım aramızda pekte bır sey yok 2 yas buyuksun benden canım olsun daha gencız canım sızde ne problem vardı nerde yaptın denenmyı canım
kız songul bende yarın bılıyorum senın test gununu su meldır varya aklımı celdı tabı bende hemen ınandım olsun canım sıkma kendını ne adetı kız tıpamadınmı hala orayı yasak sana 9 ay adet olmak heee haberın olsun
Amİn songul ınsaalh canım bugun artık senı sıkıntılar sarmıstır kasma kendını canım olsekte kalsakta sıksakta kendımızı degısmıyorkı kaderımızde varsa oluyor canım hayırlısı bakalım ınsaalh sendende ıyı haberler beklıyoruz canım hayırlısını ısteelım enazından mutsuz olmayız ıstemedıgımız sonucla karsılassak bıle dımı canım
ya meldir değil ben karıştırdım ufffffff
ama içimden öle geldi napim
songülüm hadi sen bi koşu git de tıp merkezinde bi kan verde gel hadi aşkım nolurrrrrrrrr yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?