Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Kız sevdacım bebkteyızle songulcuk aynı kısı.yarın bılıyordum sonucunu ama bugun alcakmıs baksana meldır dedı oyle

kız nevın hakkaten dun ben bırıne soru sordum cevap vermeden kactı gıttı kımdı o yaa unuttum yaa

kız bırıcık kız degmek ne demek deger tabı ahhhhhh olsada bızde sıkıla catlaya patlaya yatsak 9 ay olsak 100 kg hıhıhıhııh

bende iyiyim ev iş mekik çekiyom kaydirigubbakcemile2
bide bu aralar çalışma yapıyos malum yumurtlama zamanım kaydirigubbakcemile3

aynı kişimi :roflol: :roflol: neyse zamanla alışıcaz nicklere isimlere :asigim:

Ayyy yerınm ben senın kızaran suratlarını oyy oyy utanma kııız
sevda senın problem esındemıydı canım sperm sayısı kactı cevap verırsen sevınırım bebem

hımmm tam sohbetimin üstüne gelmişim kıslar benm sonucum yarın nasip olursaa bol bol dua edinn
benim adım songüllll

Nısacım canım aramızda pekte bır sey yok 2 yas buyuksun benden canım olsun daha gencız canım sızde ne problem vardı nerde yaptın denenmyı canım

kız songul bende yarın bılıyorum senın test gununu su meldır varya aklımı celdı tabı bende hemen ınandım olsun canım sıkma kendını ne adetı kız tıpamadınmı hala orayı yasak sana 9 ay adet olmak heee haberın olsun

Amın songul ınsaalh canım bugun artık senı sıkıntılar sarmıstır kasma kendını canım olsekte kalsakta sıksakta kendımızı degısmıyorkı kaderımızde varsa oluyor canım hayırlısı bakalım ınsaalh sendende ıyı haberler beklıyoruz canım hayırlısını ısteelım enazından mutsuz olmayız ıstemedıgımız sonucla karsılassak bıle dımı canım

evet cicim meldir karıştırdı olsunnn:)))
inşş söylediğin gibi olur tatlım ama bilmiyorum nasip işte beklemedeyimm

ya ben biraz alıştım sanırım bu duruma yani 3 aşılama 1 micro negatif oluncaa
napim ya nasibimse zaten olacak olmazsa tabi üzülcem o kadar sıkıntı para emek git gel üzülmemek lde değil ama tabi allah a şükür inancım çok rabbim ol derse olurr
inşş bu defa rabbim nasip etmiştir ne diimm

Canım tabıkı yaa nasıp olunca dogal yada ılk denemede yada daha sonrakılerde ıllakı oluyor yanı.olsun bakalım hayırlısıyla olsunda canım dımı.donmusa kac para verdın daha donmusun kaldımı songul

ya meldir değil ben karıştırdım ufffffff

ama içimden öle geldi napim
songülüm hadi sen bi koşu git de tıp merkezinde bi kan verde gel hadi aşkım nolurrrrrrrrr yaaaaaaaaaa

Offffff gızem bak sımdı meldrı bana kusecek gercı bunda kusecek bır se yok da.meldır kusura bakma canım su gızem varya ben yok yere takılmıyom ona ama cekıcegı var benden bır hamıle kalsada kurtulsa benden hıhıhııhı

evet songül bende aynısını düşündüm hadi giyin git gel beş dk :))
noluuuuurrr
sen adet olmadın bugüne kadar bence pozitif hadi şekerim

ya meldir değil ben karıştırdım ufffffff

ama içimden öle geldi napim
songülüm hadi sen bi koşu git de tıp merkezinde bi kan verde gel hadi aşkım nolurrrrrrrrr yaaaaaaaaaa

:))) ahh tatlım keşkee yaptıramam malesef dün yaptığımı bile eşime söylemedim :)))
bugünde çarşıya gitmek lazım otobüsle biliyosun bizim burayıı biraz tepede otobüs filan da olmaz şimdi ne olur ne olmazz riske atmim burda olsa ahhh hemen yaptırırdımm:))

gullu cnm evet dondurulmuşla benim 3 transferim var başka donmuşum tok tatlımm 750 transfer parası verdim ilaçlar falan 1 milyar diyebiliriz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…