Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

nevinnn beni delirtme bugün diyeee yaaaaaaaaaaaaa
yarın yapıcam testiiii tabi adet olmazsammm

heran mens olucakmışsın gibi hissedersin ama korkma allahın izniyle olmassın inşlh:)))geçen hft ağlayarak wc koştum annemi çağırdım gel mens oldum dedim:)))bak şimdi hamileyimmmguclubacismileinşlhh yarında senin haberlerini alrız bitanemmhihoyyyt

kızlar face takılan varsa beni ekleyin lütfennn:))hepinizi merak ediyorum ya eda koç özdemir ben:))))

Canım sen 1 keremı mıkro yaptırdın yanı.ama bu donmusta 3,denemen dımı canım ınsaalh olur canım hepsınıde erdemdemı yaptın nasıl ordakı ekıp ıyımı canım

evet songül bende aynısını düşündüm hadi giyin git gel beş dk :))
noluuuuurrr
sen adet olmadın bugüne kadar bence pozitif hadi şekerim

yaa nevinim girme aklımaa yaaa inşş pozitifdirr aşılamalarımda test günüm gelmeden hastalanmıştım micro da hastaneden geldikten sonra hastalandım sonucu aldıktan sonra ama gece lekelenmelerim olmuştu şimdi fitil atıyorum ya hep bi nemlik var öyle korkuyorum ki bakmaya oldum diyee
inşşş hamileyimdirrr inşş

Kız oyle ısımını felan verme yaa dısardan bırı okur sonra cnım yaa benım fb yok canım

ayyy canımm inşşş dediğin gibi olurrr

Ayyyyyyy ınsan nıye boyle son gunde kafayı yıcek gıbı oluyor yaaaa offf yaaa cok yaralanıyor ınsan ama hayata tekrar tutunması gerekıyor yaaaaaa hayılrısı ınsaalh butun sonuc bekleyenlerde songulumde ınsaalh ıyı haberler alır yaaaaaaa

buyrunnnnnnnnn
Canım sen 1 keremı mıkro yaptırdın yanı.ama bu donmusta 3,denemen dımı canım ınsaalh olur canım hepsınıde erdemdemı yaptın nasıl ordakı ekıp ıyımı canım

ayyy gullu sen iice karıştırdınn :)))
bu konuşmayı senle kaç kere yaptık ben bile hatırlamıyorum puhahahhhh delüü gulluu
3 aşılama asm de
1 micro erdem de
1 dondurulmuş tedavi erdem de bakliyorum yarın sonuç alcam hahahahahahah
hastane ii herşeyi yaptıklarını düşünüyorumm güler yüz var ilgi var istediğin herşey için arıyosunn ama kısmet olmayınca olmuyoo iştee

melrose hoşgeldin canım

edacım ekledim seni güzel hatun:))

38 yaşındayım.Eğitimciyim.Başarısız bir tüp bebek uygulamam oldu.2. si için biraz beklemeyi düşünüyorum.Sizlerin bilgi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum.Herkese sevgi ve saygılar....

38 yaşındayım.Eğitimciyim.Başarısız bir tüp bebek uygulamam oldu.2. si için biraz beklemeyi düşünüyorum.Sizlerin bilgi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum.Herkese sevgi ve saygılar....

geçmiş olsun inşş 2. de kavuşursun muradına
ne merak ettiğini anlamadım aslında sorununuzu bilmiyorum iki deneme arasında 3 ay bekletiyolar zaten vücut dinlensin diyeee hayırlısı olsunn dondurulmuşların varmı yoksa baştan mı başlıcan herşeye

hım çıktın görünüyor songül

melrose neden ara veriyorsun ki

melrosacım kıbrıstamısınız canım gecmıs olsun ınsaalh 2,de olur canım problemınız neydı.yenımı oldu ilk denemen canım yas ıtıbarıyle uzun beklememek lazım ama yenısen tabıkı bekleme suresı var benım 1 ay oldu ılk denemem olusuz oldu 1 ayım kaldı ondan sonra deneme sansım var sende arayı fazla acma ıstersen canım habıre yasımız ılerlıyor canım yaa

Arkadaşlar benim 4 yumurtamdan 3 ü boş çıktı.1 tanesi de sağlıklı çıkmadı tedavim yarıda kesildi.Mart gibi tekrar düşünüyorum.kasım ayında denemiştim zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…