bu tedavi sürecinde en çok sinirimi bozanda sürekli o acayip masaya yatmak yaa kendimi çok kötü hissediyorum ığğğğğğğğğğğğğğğğğğğ gerildim valla :)))
maralcım merkez tahlil konusunda biraz cimri bendende 1 kere kan aldılar aslında 3-4 sefer kan alınıp takip yapılması gerekiyormuş benim yaşadığım gibi sorun yaşamamak için...
sen henüz raporunu almadın sanırım rapor çıkartılması için zaten son 6 ay içinde yapılması gereken kan tahlilleri var canım e2 yede tedavinin sonlarına doğru gerek görürlerse alıyorlar 1 sefer yapılmıştı bana
gizemcim aklın karışmasın doğrusu senin dediğin gibi ama merkezler özel olunca dışarıya kan gönderdikleri içinne kadar az alsak o kadar az masraf zihniyetiyle bakıyorlar. ben ilk görüşmeye gittim karar verdik tamam başlayalım dedik adet oldum aradım. 5. günü 5 toz 3 su başlayalım dedi nası yani dedim muayne etmeyecekmisiniz beni hiç muayne etmeden rahimin durumuna bakmadan mı başlayacaksınız dedim aaa görüşelim o zaman dedi !
maralcım malesef sen talep etmesen onlar almıyorlar canım ben bu siteden arkadaşlardan çok şey öğrendim kanamam başlayınca ilaçları sordum devam dedi aspirini burda okumuştum bırakılmalı diye eşime sor dedim aa ewt iiki hatırlattınız bırakması gerekiyor demiş !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?