ya valla canlarım rabbim herşeyin hayırlısını versin
maralım sende öle tutmazsa falan deme zaten şuan salya sümük ağlıyorum sinirimi bozma
eski iş yerimden aradılar arkadaşlarım çok özlemişim ya 2 sene birlikte çalışmıştık ozamanben daha 20 yaşındaydım kaç senedir görmedim hiçbirini en son düğünümde görmüştüm 1,5 sene önce ölesine işte valla seslerini duyunca koptum hepsi benden büyükler en küçüğü 35 yaşında öle arkadaşlarım yani uff aman işte ölee
iyi geçti.korktuğum olmadı kist yokmuş.yumurtaları çok beğendi bayağı iyi dedi.bugün ilk iğnemi yapacağım bakalım hayırlısı
iyi geçti.korktuğum olmadı kist yokmuş.yumurtaları çok beğendi bayağı iyi dedi.bugün ilk iğnemi yapacağım bakalım hayırlısı
yaaa inanmıyorummm !!!!!! bende asprin kullanıyorum 100 mg, hiçtre bırk falan demediler aşılamadan kullandığımı biliyo
maralım canım bak sana yetiştim gördünmü
maralcım gerçekten çok konuşuyorlar anlatıyorlar güler yüzlüler ama özel olunca ne kadar kaçamak yapsak kar zihniyeti var mı bilmeiyorum her kliniğin anlayışı farklı yöntemler ve hastalıklar farklı olduğu için çok fazla takılma ama durumunu sıkı takip et sürekli aklına takılanı sor bildiğini belli et o zaman daha temkinli oluyorlar çokda irdeleme birazda kader sanırım bu işler allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?