Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

'' her kadın bir hintlidir, hayatının bir döneminde mutlaka ÖKÜZE tapar.''

görmeyenler varsa :) tekrar azayım dedim.

şevıyorum şevıoyrum nalan n dıyon uleeeeeeeeeeeeeen
yalan soyluyorsun yalaaaaaaaaaaaaaaaan

ayyyyyyy kızlar nerdeısnzı yaaaaa meldır hanı bızım bulusma ısı baska baharamı kaldı canım

bizde seniiii meldirimmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

(neyse fazla uzatmayayım zaten iki saatte cevap yazdın)

bencede uzatmayalım eşimde yapar kızarım dalga mı geçiyorsun diye güllücan siz orda organize olacaksınız bende gelebilirsem geleceğim canım benim benim burdan program yapmam mantıksız olur :) birde iş ciddiye binerse benimki ne der bilemiyorum açıkçası :)

kıslar yaa sonuçlarıma bakarmısınız,aşı olmama gerek varmı
hbs ag negatif
anti hbs negatif
anti hcv negatif
rubella ıgg pozitif

songulum bay bay canım sen dınlen ahhhhhhhhhh nevın ben sana sormazmıyım heeeeeeeee sen gıt keklerı poğcaları yee bız burda ac karnına calısalım hehehhe

valla bişey yemedim :))
kahve yaptı oda yasak diye sadece köpüğünü çekiyorum :))))

kız meldır ne var bızım organıze olmamızda ıs senın gelmende sen dedgın gıbı bakalım gelebılcenmı canım gızemle songulum onaylarsa bız goruseblırız ama senın gelmen esıne baglı madem ozman hepımız topıkteyken bu mevzuyu konuslaım bakalım gorusme onaylanırsa gorusuruz canımsın

sevdaaaaaaaaaa napıyon canım yıl sonu ıslerı ne durumda toparladınmı barı bayagı

gulguzelı ne asıısı burda hersey negatıf ozman temız olmuyormu sonucn canım bunları nıye yaptırdın sen yaa unuttum ben canım

kıslar yaa sonuçlarıma bakarmısınız,aşı olmama gerek varmı
hbs ag negatif
anti hbs negatif
anti hcv negatif
rubella ıgg pozitif

druna sorsana aşı yapınca bi süre gebelik erteleniyor
kızamıkçığa pozitif bağışıklığın var oluyo dimi pozitif olunca

inşallah güllüm bakalım :)
aşı konusunda ve bu testler konusunda hiç fikrim yok !

demkkı hanımefendılerın hanımefendısı bıze bugun tesrıf edebıldı ohhh olmus sana ben sana hıc bırsey ıkram etmıyorum oyle kurukuru otur kok yerınde sana mustehak buheeeeeeeeeeeeeee canım benım ıyımıısn canım yaaaaa

valla güllücanım dua okuyom :Saruboceq: bi yandan çaşıyom bi yandan kk dayım delikafadulden

ben bunları ılk defa duyuorum canım
oylr bır sey hıc yaptırmadım ben sen hangı hastanede tedavı oluyon bunları herkesten ıstıyorumu doktorun yoksa sende bır rahatsızlık vardamı ıstedı canım

sevdacım ne duası okuyon kız allah kabul etsın canım benım kız sen kac yasındaydın canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…