Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

songuuuuuuuuuuul nerdeııııııııııın yaaaaaaaaaa goruselım mı kız bırgun baksana baa kısı varız burda yaaa
bıızm gızem bır sey organıze etmıyorkı (az takılayım az durun)hep bız bakcaz bole seylere dımı gızem lutfen bu konuyla ılgılenırmsın gızemcım heehh

ama ben boyle topıkte tek basıma keloglan gıbı duramamkı ask olsun sıze ne gelen var ne gıden aaaaaaaaaaaaa

kızlar şu söze bir bakın gülmekten öldüm gailba öyle ne dersiniz ?
'' her kadın bir hintlidir, hayatının bir döneminde mutlaka ÖKÜZE tapar ''

burdayım kız güllü yazıp duruyorum siz bi hafta sonu toplanın bende atlayım trene geleyim :) yüz yüze kaynatalım :)
bu nevin nerelerde bu gün sesi çıkmıyoo nevvviiinnnnn kısssssssssss

hakkaten yaaa acaba tansıyonu felanmı cıktı allah korusun yaaa bole bırı gırmeyınce bana afakanlar gelıyor yaaa zaten maralı en son 3 hafta oldu heralde gormeyelı yaaa
meldır sozun harıka canım hakkaten kız organıze edelım goruselım yaa olur sende gelırsın nekı surdan ankara trenle 5 saatmı canım

aşağı yukarı 5 saattir beni alırsınız gardan kaybolmayım :) ayy ne güsselll olur

kız hakkatenmı tamam canım gar dedgın nekı canım gar senın kopegın olsun anam su gızemı bu topıge alamıyoruzku hanfendı demın dıger topıge gırmıs sonra buraya ugramadan gıtmıs alıcan olsun gızooooooooooooo o gelsınde bır organıze yapalım canım

kız güllü neyi organize edeyim
kızım ben organizetörmüyüm yaa amma yüklendiniz bana heee
alooooooooooooo bnm ders çalışmam lazım
daralıyorum heeee

kız meldir otobüsle gel 3 saat ah ne güzel olur yaaa
süpersiniz heeeeeeeeeee

meldir şimdi hepimiz hitlimi olduk yani çoook komik ya

kızlar nevinde songülde iyiler ben görüştüm canlarım

lan güllü ben buradayım okuyorum yazdıklarınızı hep
saf gacı yazamıyom sürekli ay ben seni arıycaktım dimii ya banane sen beni ara huahuahuauahu
ben sana yine göndereyim nomu hihihihiihih senin ne zaman müsait olacağın belli olmuyoki

eylülüm sen nasılsın hayatımın baharı
canım arkadşaım

güllü kıskansın ohhhhhhhhhhhhh

yaaaaaaaa bılıorum zaten boyle dıcenı heeeeeeee kız senı baya tanımısım heeeeeeeeee
gızem kız saka yapıyom kız ne dersı calsıyon sen
tamam meldır sana hangısı uyarsa onla gel ıstersen ucakla gel canım hehehhehe

tamam canım geldı heralde bırsey gordum
gıcık gızem gıcık gızem tamam kıskandım yaz bakalım sen herkese gulluye gelınce yarabbı sukur heesankı ben arknadan konsuuym heeeeeeee oku banane

gizeeeem özledim seni nerelerdesiiiiin
aslında bende pek yokum ama
bana alışkınsınız da senin yokluğuna alışamayız canımmmmm

güllüş yolladım bak yine nomu gebertirim seni hee ara dedim

kız açık öğretim sınavlarım var şu akulu bi bitiremedim hee
3 dersim kaldı off yaaa

eylülüm hayatım valla mümkün olduğunca takip ediyorum heryere yetişmeye çalışıyorum biliyosun
bu haftada kaynanamda kalıyos akşam geç yatıyom sabahta buraya gelince valla uyukluyom hee napim
offf çok işim var çoooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk

kıslarrr
kuaura bakamyınn yaa face de biriyle görüşüyodum
meldir cnmm benim doktorum çok bilgilendirmedi benii ondan baştan pek umudum yoktu zaten kaliteleir hakkında bilgi vermediler bana ii deiler geçtiler cnm
ondan öyle dedim yoksa şansı olmasa neden dondurcaklar kısmet herşey bebem senden umutluyum ben sıma canını
gullu cnm ben her daim varım görüşmeye evimde müsait her zman beklerim çarşıda buluşuuz ben varım yanii yer ve zaman verin hahaha

gozume soksaydın barı yazını heeeeeeeeeee numarammmmmmmmmmmmmmmmmmmm o ne oyle bakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…