burdayım kız güllü yazıp duruyorum siz bi hafta sonu toplanın bende atlayım trene geleyim :) yüz yüze kaynatalım :)
bu nevin nerelerde bu gün sesi çıkmıyoo nevvviiinnnnn kısssssssssss
hakkaten yaaa acaba tansıyonu felanmı cıktı allah korusun yaaa bole bırı gırmeyınce bana afakanlar gelıyor yaaa zaten maralı en son 3 hafta oldu heralde gormeyelı yaaa
meldır sozun harıka canım hakkaten kız organıze edelım goruselım yaa olur sende gelırsın nekı surdan ankara trenle 5 saatmı canım
kız hakkatenmı tamam canım gar dedgın nekı canım gar senın kopegın olsun anam su gızemı bu topıge alamıyoruzku hanfendı demın dıger topıge gırmıs sonra buraya ugramadan gıtmıs alıcan olsun gızooooooooooooo o gelsınde bır organıze yapalım canım
lan güllü ben buradayım okuyorum yazdıklarınızı hep
saf gacı yazamıyom sürekli ay ben seni arıycaktım dimii ya banane sen beni ara huahuahuauahu
ben sana yine göndereyim nomu hihihihiihih senin ne zaman müsait olacağın belli olmuyoki
yaaaaaaaa bılıorum zaten boyle dıcenı heeeeeeee kız senı baya tanımısım heeeeeeeeee
gızem kız saka yapıyom kız ne dersı calsıyon sen
tamam meldır sana hangısı uyarsa onla gel ıstersen ucakla gel canım hehehhehe
eylülüm hayatım valla mümkün olduğunca takip ediyorum heryere yetişmeye çalışıyorum biliyosun
bu haftada kaynanamda kalıyos akşam geç yatıyom sabahta buraya gelince valla uyukluyom hee napim
offf çok işim var çoooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk
kıslarrr
kuaura bakamyınn yaa face de biriyle görüşüyodum
meldir cnmm benim doktorum çok bilgilendirmedi benii ondan baştan pek umudum yoktu zaten kaliteleir hakkında bilgi vermediler bana ii deiler geçtiler cnm
ondan öyle dedim yoksa şansı olmasa neden dondurcaklar kısmet herşey bebem senden umutluyum ben sıma canını
gullu cnm ben her daim varım görüşmeye evimde müsait her zman beklerim çarşıda buluşuuz ben varım yanii yer ve zaman verin hahaha