Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gızem ıyı 3 ders canım yaa az kalmıs bıtırde mezun ol barı ccanım yaaaa
tamam arıcam senı bebegımmmmmmmmmmm

ya gizem bu kaynana sevdana ölüyorum senin yinemi ordasınız ya:))))))
sen evinde olsan daha rahat çalışırsın sınavlara ama

cnm sen pendiğin neresinde oturuyosunn hastane yapıldığını bilmiyodum bu konuda benide haberdar edinn mutlaka

canım kaynarcada çok büyük araştırma hastanesi yapılyo başka hastane yapılan yer yok büyük ihtimal oraya taşınırlar.

tamam canım sağol

ayyyy cnm 1-2 ay sonra mı başlayacan?herhalde beraber başlayacaz.ben nisanda diye düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa tabi...inş denkleştirirsin..beraber başlasak destek olsak birbirimize güzel olur....

tabi cnm ne demek
ben başlamasamda sana her zman desteğim cnm benimm sıkılmaa herşeyin hayırlısı

bu güllücanla gizem atışmasınıda taşıyalım fb a olmaz mı bayağı rekor izlenme sayısı olur:)))))
sizleri seviyorum kızlar vallahi moral oluyorsunuz bana
hele adetimin bu kadar gecikme stresine iyi geliyorsunuz
öpüyoruuuuuum sizi canlarım

ben çıkıyorum kıslar görüşürüzzz
nevinim bana diyo du kendisi komşusuna gittii puhahaha nasıl ele versim senii
öpüyorumm grşş

eylulcum bende gızemle atısıyordum sımdı ama benım teller durmayına mecbur kısa kestık canım gızemım benım ahh ben ona kıyamam calıs bacım nezman sınavların canım
kız eylul tası kız bızı sonra kocam benı kıtır kıtr kessın dımı senın fb lerde nesın var dıyehehhehe bende senı sevıyorum kız canım benım

songulum bay bay canım sen dınlen ahhhhhhhhhh nevın ben sana sormazmıyım heeeeeeeee sen gıt keklerı poğcaları yee bız burda ac karnına calısalım hehehhe

hay ben yerım sızın hepınızı canlarım benııııııııııım ayrıldık kız meldır bend sıızn hepınıızı sevıyorum hemde cıkarsız bır sevgıyle canlarım benııııııııııııııııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…