Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

aşılamada tüplerin açık olması gerekiyor o yüzden mutlaka çekiyorlar ama tüp bebekte gerek yok çünkü bana ameliyattan sonra dr. tüp bebekten başka şansınız kalmadı dedi tüpleriniz alındı dedi

kız ofıs hıstorodkopı ne demek ben sadece ulrtrasona gırdım canım baskada bırsey olmadı cok sukur
devlet muhakkak ıster rahım fılmı ayvayı edım ınsan ıllakı tırsıyor yaa
evet tıroıt hamılelıgı engelledıgını bende bılıyorum ama otestden haberım yok o hormon teslerınde oda varmıydı bılmıyorum hep tıp ısımlerı oldugundan bılgım yok canım
pıhtılasma testıne bakılmadı bana cunku ulun bey eger bebk tutunsa ve sonradan dusse ozman bu teste gerek duyuyorum dedı ama senın hıc tutmadı dedı oyuzden bende yaptırmadım ama 2,mecbur devlette yaptırcam aklımda kalmsın yaa

ayyy canım benım sukrdıyorum dıs gebelık oladıgına cok sukur dıyorum yaa bu dıs gebelık cok kotu bır sey yaaa allah yardım etsın herkese bızede yaaa

aminn canım aminnn
ofis histeroskopide ışılı bir kamerayla rahime giriyorlar bi su fışkırtıyolar aletin gitmesi için canın yanmıyor. iç tabakaya bebeğin tutunacağı yere bakıyorlar genelde rahim flmi çekilmiş ve tüp bebek yapılacaklardan istiyorlar sanırım.

canım bıze gerek yok dedılıer bılmıorum ben demekkı bır sey yoktur yaa cok sukur saglıklı hıssedyıorum kendımı aman cokta kurcalatmaya gerek varmı ınsanın kendını yaa hayırlısı allahtan canım

ya kaç saattir okuyorum sadece off amma kaynatmışsınız hee

ayşeemmmmmmm kuzum cnm yat hiç kalkma hayatım ayağını yükseğe koy bol bol vitamin al
sakın kan sulandıran gıdalar yeme hayatım bak sebzenin meyvenin çok faydası var sadece wc için kalk kuzum kabız olmamaya dikkat et ah benim cnm arkadaşım kendinide bebeğinide üzme allaha sığın ben inanıyorumki doğuma kadar seninle olucak dualarımız sizin için hayatım sabırlı ol allah yardımcın olsun

kızlar ben Çıkıyorum ıyı akŞamla r

yeterim desteğin için çok sağol emeğine sağlık bacım
hadi sanada iyi akşamlarrrrrrr

kızlar ii akşamalr öpüldünüz yarına görüşmek dileğiyle topiğimizin şekerleri :))

ıyı aksmalr canlarım benım ınsaalh yarın sabah haata daha guzel baslarız canlarım yaa ve hepberaber oluruz ınsaalh canımcıklarım bayyyyyyyyyyyyyyyyyyy

cnm şimdi hatırladım sen umut deyince
umuta görüşmeye gittiğimizde bana hatta eşime de test demişlerdi bulaşıcı hastalık falan varmı diye
ben erdemle görüşürken sormuştum bu testleri neden istemiyosunuz umutla görüştüm bu testleri yaptırın dediler demiştim
onlarda hamilelik oluşursa istiyoruz bizde dediler
yanii her yiğidin yoğurt yeme şekli farklıı işin özüü buuu bence

arkadaşım bende 26 yaşındayım 27 olmak üzereyim :)))

ayşemmmm canımmmm
çok üzüldüm ya((((((((((((((
inşş kötü bişey olmazz çok dikkat et kendine cnm benimm
ahhh bi alsanız hayırlısıyla kucağınıza bebişlerinizi
ayşem benii üzülme sakın bol bol dua ett inşşş seni bırakmazlarrr

ayşem inşallah bebeğin hep seninle kalır canım okuduğumda içimden bir şey koptu sanki çok üzüldümmm(((( ama çok dua ettim ve ediyorum canım benim inşallah herşey yolunda gider
iyi düşün ve iyi olsun canım ve hep annesiyle kalsın bebeğin..

kızlar gunaydıııııııııııııııın
kız eylul sıızn orlar cok karlıymıs nasıl madurıyetınız varmı canım
songulum bende aynı yastayım demekkı hep emsalız bırbırmıze canım benım yaaaaaaa

slm arkadaşlar yeterim bende geldim
önümüzdeki ay inşallah bende tüp bebek tedavisine start diyorum arkadaşlar

aymescım hocgeldın canım ınsaalh tedavınden ıyı sonuclar alırsın canımsım ben senınle ılk defa karsılasıyorum kacıncı denemen bu nerde denıcen tupu

aymescım hocgeldın canım ınsaalh tedavınden ıyı sonuclar alırsın canımsım ben senınle ılk defa karsılasıyorum kacıncı denemen bu nerde denıcen tupu

sağol canım inşallah bu sefer yüzüm güler
ikinci denemem olucak bu ilki ne yazıkki hüsrandı
brüksel tüp bebek merkezinde deniycem bi kere daha şansımı
ilkide orda olmuştu dr yücel karaman

kızlllarrrrrr ankara felakat yeni geldik işe saat 7 de çıktım evden beyaz kabus dedikleri bu olsa gerek akşam nası gideriz allah bilir .....
ama yinede çoooooooooookkkkkkkkk güzellll :)))

ayyyyyyy meldırcım aman dıkkat et canımsın evet kar cok guzelde arabalar hıc dayanamıyor canım kara allah yardım etsın bızım burayada 10 cm yagmıs yanı iş yerıne yanı cok guzel evet kar baska yaaaaaaaa

sağol canım inşallah bu sefer yüzüm güler
ikinci denemem olucak bu ilki ne yazıkki hüsrandı
brüksel tüp bebek merkezinde deniycem bi kere daha şansımı
ilkide orda olmuştu dr yücel karaman

canım donmus mu denıcen allah yardımcıın olsun yaa benımde ılk denemem olmadı ama 2,cı ıcın unıversıte hastanesı dusnuyorum.bruksel nasıl kaca yapıyor tupu canım sızde ne problem vardı bır sakıncası yoksa cevaplayabılırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…