Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ben geldimmmmmmmmmm ama kimsecikler yok sanırım herkesler yemekte
kızlar buralardayım sizi çok özlüyorum inşallah bugün katılacağım muhabbetlerinize

Kız gızem ben varım yın canım benım ne oldu yaa bır seymı var gırmıyorsun pek canım olsun canım sen ıyı ol yeter bacım

kız güllü herkes öğle yemeğine çıkıyo hiç senden duymadım yemeğe çıkıyorum diye :))

Aynen nevın gıbısın heee fb lerde songulle konsuuyor dun buraya selam vermıyor sonra komsuya gıdıor ohhhhhhhhh kahve ıcemıyor sana mustehak sımdıde gızeme
kız ben sıze cok alıstım yaa ıse geldıgımde hemen kk yı acıyom kız yaaaaa acaba bırılerı geldımı dıye ama ne gelen var ne gıden yaaaaaaaa

Cunku ben senı ozenır dıye demıyorum canım benım hehehe
kız dıyom bılmem ama cok demıyorum ben 12,30dan sonra gıderım 10 dakıkada yer gelırım kumesıme canım oyle bızım ısyerındekıler gıbı 1 saat mola nerde ben santralım ben yerımde oturuorum oyle canım

güllü boğulursun canım :)) yavaş ye kıyamam sana sen buranında santralı oldun unutma bunu :))))

aloooo
alooo
alooooooooooooo
sesin geliyomu santral
angarayı bağla santral

yok sen en iisi gizemi bağla bana iki tane kızdırayım onu :))))
bugün takılmadım bi yanım eksik sanki :))))

BURADAYIM ASLINDA KUZUCUKLAR
yorgunum yoğunum
herşey ustumde sanki

hatçem kuzum ben yemeği firma içinde yiyorum ondan hayatım bnm
yemekhanemiz var burada

nevın ole bır kaydıkı yemekler bogazımdan hımmmmmmmmm mıhhhhhhh cok guzel dı hehheh
kız evet yaa hakkaten hee sankı buranında santralı gıbıyım
aa merhaba nevın hanım sıze kocaeıden gızem hanımı baglıyorum hatta kalırmısınız lutfen

hatcem bende fabrıka ıcınde yemekhanede yemek yıyom canım dısarda yesek on dakıkada yenırmı kuzucum kız zaten bız burda dısarı yemege gıtsek kız tır soforlerının kurbanı oluruz heeeeeeee

gızosum ne oldu kuzum uzeınden tırmı gectı yoksa heeeeeeee sen anladın onu canım benım dınlen yavrucum benım dınlen bebm

slm hanımlarr
nevinim yine formundasın bakıyorummm hasta halinle böyleysen normalde nasılsın çok merak ettim

meldri burası da karlıı ve hala atıyoooo dediğin gibi bi başka güzellik bu da yaa

hatçemm demek şubatta burdasınn inşşş cnmm

gullu iisin baıyorummm aman ii oll arkadaşımm

ordamı onlar tamam canlarım gelsınler bırde onlara 2 cıft lafım var hele songule bıze bugun hıç selam vermedı

kız songul kafana sımdı 1 tane merdane yedıgını farzet canım canın acıdımı soyle bakım ben sıze kac kere tembıh ettım fb lerde gormıcem duymıcam sızı dıye hehe bakım soyle hihihiih nasılsın canım benım ıyımıısn
işimdemi ıyı olayım canım benım yazıyı anlayamadım bende cogu zman karısık yazıyorum hehehheheh

yürü yavrum yürü fistanını sürü :)))))
lülülülülü:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…