Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gızeeeeeeeeeeeeeeeem cıkabıldınmı canım sanayıye ya bızım burda sımdı kar basladı yagsın yaaa yarın ıse gelmesek ahhhhhhhhhhhhhhhh

günaydınlar kızlar
aymes hoşgeldin canım inş. güzel olur bu defa

nevın gunayadın canım nasılsın tansıyonla aran nasıl canımsın ayyyyyyyy az kaldı canım bebısın kalp atısını duymaya dımı

evet canım az kaldı pazartesi günü inş.
başım dönüyo sürekli bi küçüğü bi büyüğü yükseliyor ama çok değil..

oo nevinim, pazartesiye ne kalmis surda... Insallah bebislerini gorursun... Cok merak ediyorum kactane var karninda hhehehe

gunadın hatcem
nevıncım dıkkat et kendıne canım sarımsak yesen zararlımı hamıleye az kalmıs kızz ayyyy bende merak ettım kac tane oldugunu bak sımdı hadı bakalım allahtan hayırlısı
meldır kız gızeeeeeeeeeeem hıc yok yaaaa ne oldu acaba ıse gelemedımı yaaaa

talyacım bu kar ankaranın ilk karı iyide oldu mikrop kırılır hiç olmazsa gelmek çok zor oldu ama gitmek nasıl olur bilemiyorum :)) doğanın her hali çok güzelll

gizem dünde geç gelmişti uyumuştu belki yine kaçamak yapıyordur sonrada işler başladıysa :)

meldir canim ben baktim sayfasina, galiba idrar testleri negatif cikmis, ama kan testi 28 hcg cikmis...yardim istiyor suan

ayyyyyyy merseray hamıle degılmıydı aaa bır aksılık var yaaa allhım yardım et ne olur

meldir sen nasılsın canım
gizem kar yağıyo diye kendine tatil vermiştir :)))

herkese selam kızlar
merserayda sorun mu var sayfası açılmıyo inşallah iyidir.
ben yemek yiyip geleyim

tamam bakalım sevda hanım sen zaten selam verme ondan sonra yemege gısıyorum de ask olsun sana hihihiihiii ben kendımı kaderdas goruyorum hepınızle kımse gırmıyor topıge tamam bunların hepsı sıze yok su elektrık olarak donecektır heeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…