Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

evet canım eskiye hiç bakmayalım kaldığımız yerden devam

nevin nasılsın canım ağrın geçtimi elektirikler kesilince fb dan çıkmıştım

aynıyım eylülcüm hiç değişmedi kaç gündür sürünüyorum valla dra gidecem

evet canım ağrım çok aradım dün dru bugün gel dedi
artık yarın gidecem kist veya yurmutalıklardan olabilir dedi ultrason bakacak
nefes bile alamıyorum zorlanıyorum
gece herkesin adını yazacam ayakkabımın altına :)))

canım inşallah hiç sorun çıkmaz. yarın ayağını iyice sürü. bi de mümkünse bu işi yaparken adı lazım değil o gıcığın suratına bakma. :)

ahahahaha çooooookkk güldüm kız :)))
nedense buara pek gelmiyo çok mutlu oluyorum gebelikten galiba rahatsız galiba zaten doğum izninede ayrıalcak çok seviniyorum :))

ya ben hamile olursa halden anlar diye düşünmüştüm aynı gıcık aynı gudubet. bi gün bi hasta yakınının elinde kalacak bizden uzak mazallah onun çirkefiyle uğraşılmaz.

yarın gidince semihanın sana çok slmı va dicem seni çok sevdiğini anlatıyordu dicem :))))

tabi canım söyle bidaha gittiğimde oda beni parçalasın. zaten birbirimize gıcığız bir keresinde çok bağırmıştım o günden beri tersliyo beni

bungee canım benim üzülme lütfen .ya benim gibi olsaydın.ben ne2 aylık hamileyim ve bebeğimin gelişimi durmuş galiba. salı günü tekrar bakacak eğer gene yoksa bebeğimi alacaklar. bu daha kötü bütün hamilelik belirtilerini yaşadıktan sonra daha zor bebeğini kaybetmek. benim 3. denememdi ve bu sefer oldu diye çok sevinmiştik.ama şimdi ise bende ağlıyorum.hamilelik yüzünden dahada duygusalım.keşke başta negatif sonuç alsaydım.o zaman daha çabuk atlatırdım.lütfen devam et yılma olurmu.

ayşecim salı günü inş. faceden çok güzel haberlerini yazarsın...

ARKADAŞLAR BUNU GÖRMENıZ GEREKTıĞıNı DÜŞÜNÜYORUM

7) Merkezlerde birden fazla embriyo transfer edilmemesi esastır. Birinci uygulamada yaşa bakılmaksızın tek embriyo, 35 yaş üzerinde ikinci uygulamada iki embriyo, sonraki uygulamalarda ise yaşa bakılmaksızın iki embriyo transfer edilebilir.
8) Merkezlerde, doğacak çocuğun cinsiyetini belirleme amaçlı gonad ve/veya embriyo seçimi ve transferi yapılamaz.
(9)Üremeye yardımcı tedavi teknikleri kullanarak oluşan çoğul gebeliklerde embriyonal ya da fetal redüksiyon yapılamaz. Ancak tıp fakülteleri ve Bakanlığa bağlı eğitim hastanelerinden alınan durum bildirir heyet raporuna göre redüksiyon işlemi yapılabilir. Tıbbi endikasyon dışı redüksiyon yapan merkezlerin üç ay süre ile yeni hasta alımı durdurulur. Tekrarı halinde faaliyet izin belgesi iptal edilir.

Bununla ilgili görüşlerinizi buraya yazmanızı önemle rica ediyorum.
Belçika da devlet tek embiryo koyduruyor ama sınırsız olarak tedavi imkanıda sağlıyor. Türkiyede hem ödememizi biz yapıyoruz devlet tedavinin neydeyse ancak 2/3 üni destekliyor hemde hemde hamile kalma sansı tamamen azalıyor.
Bize göre 40 yaş öncesi her defasında en az 2 embiryo mutlaka koyulmalı.
40 yaş sonrasıda 3 embiryo ya kadar müsaade edilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…