Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Ben aslen gaziantepliyim.Ama istanbulda dogdum büyüdüm.Istanbulda cok iyi merkezler var.Telvizyonda hep doktorlari dinliyorum.Arastirdim fertijin tüp bebek merkzi var eger bunlarda olmazsa oraya gitmeyi düsünüyorum.

canım ıstersen gıdecegın merkezı bırde kk da arastır canım sımdı sen bunları dusunme bıraz dınlen sonra yola devam orda donmusa kac para verıon ucuzmu yanı

Ben aslen gaziantepliyim.Ama istanbulda dogdum büyüdüm.Istanbulda cok iyi merkezler var.Telvizyonda hep doktorlari dinliyorum.Arastirdim fertijin tüp bebek merkzi var eger bunlarda olmazsa oraya gitmeyi düsünüyorum.

ooo çook ii ozman hytm istanbulda tüp bebek merkezi sayısı çoook fazlaa tabi en iisini seçmekte yarar war bak bizim kızlarda çook deneyimli araştırmacı bu konuda merkez ismi werebilirler sana.

Kızlar beni de listeye alın.Bugün 300 puregonla kısa tedaviye başladım.Dualarınızı istiyorum.

allah yardımcın olsun canım ılk denemenmı
sevda gızemı aradım sırket teı acılmadı belkı yemek satınde olunca acıılmıyordur tellerı.bende bılmıyorum kaldı sanırım
bunge tabıkı tup fıyatının yanında ugun canım ınsallah dıger donmuusnda tutar

talya bay bay artık sıze yarın tatıl ınsaalh hafta bası bır daha gorusuruz canım

Kızlar maıl atma gunumuz 12 Şubat ta olacak lutfen dengesızlık yapıp tekrar topıgımız ve moralımız gıtmesın 12 subata kadar herkese haber vermeye devam bukez daha ıyı ve sıkı calısalım

Bu bılgıyı ben degıl gızem verdı kendı kafamdan turetmedım bılgınız olsun oyle herkes kafasına gore ısler yapmaya kalkmasın

Kızlar maıl atma gunumuz 12 Şubat ta olacak lutfen dengesızlık yapıp tekrar topıgımız ve moralımız gıtmesın 12 subata kadar herkese haber vermeye devam bukez daha ıyı ve sıkı calısalım

bencede en iyiysi haftaya olması evet daha sıkı çalışalımm

maralım kuzum bebem sen üzülme
kıyamam sana yaaa
rahat olsen herşey düzelir cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…