Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

valla canm ben bu tek emrio olayına sonunu kadar karşiyim 3 kez zaten yıkılmişim bi daha tedavi olduğumda doktora ne bulduysan yükle diycem belki o zamn hamiş kalırım ihiii

Canim destegin icin cok tesekkür ederim.Allahin izniyle devam edecgim tabi.2 tane dondurulmusum var daha.Ama negatif sonucu almanin üzerine tedaviyi yapan doktora cok sinirlendim.Ben hava sartlarindan dolayi tedavi yaptirdigim klininige gitmedim.Cünkü cok uzak ve tek kan vermeye gidecektim.O yüzden kadin doktoruma gidip kan verdim.Sonucu alinca klinigi aradi esim sonucu söylemk ve ne yapmamiz gerektigini ögrenmek icin.Esim mutlaka doktorla konusmak istedigini söylüyor.Yardimcisi sizi aratacagim diyor ve aksam yardimci bizi aradi doktor bey cikti sizi pazartesi arayacak dedi.Hafta sonu var arada.5 dakika arasada bana ne yapacagimi söylese olmazmi.Benim hala kanamam gelmemis,kasiklarimda agrilarim devam ediyor.En azindan bir arada sor dimi.Bunlarin haftada 2 gün konusma saaati var.Yani o günlerden haric ne olursa olsun sizinle telfon görüsmesi yapmazlar.Böyle kurallar olurmu ya.Siz vatanimizin kiymetini bilin,biz burda ne zorluklarla yasiyoruz.Doktorunuuza cepten bile ne zaman isterseniz ulasiyorsunuz.Sende sakin üzme kendini canim.Önemli olan senin sagligin.Bak ne güzel demekki hamile kalabiliyorsun.Bunu düsün,insallah bu sonlanirsa yine sansin var.Allahim ins yardimcin olur.Benim 4 sene önce nornal yolla bir hamileligim olmustu.8 haftalikken normal gelismeyip kalbi durdu.Bu bebek 2 gün benimle kaldi ondan sonra kürtaj yaptilar.Neymis randevu gününde olacak hersey.Allahim herseyin hayirlisini versin.Ben düsündüm o zaman ya dogdugunda bir eksikligi olsaydi.O yüzden allahim hepimiize saglikli hayirli bebekler versin.Sana sans diliyorum canim görüsmek üzere.

bungee ben senden çok umutluydum ya nasip değilmiş geçen okudum çok üzüldüm ((
dediğimiz gibi bizim vatanımız heryerden güzel
özgürüz bizler valla sende burada yap bidahakini ama dondurulmuşun varmış..

kız songüllllllll neredesin kaynanacın geldi bizleri unuttun

kız songüllllllll neredesin kaynanacın geldi bizleri unuttun

ayy cnmmm ben burayı bulamadım bi türlüü yaa
geçmişi de okumadımmm şimdi bi bakim dedim görünce acayip sevindirik oldum:)))
o şahıstan hiç bahsetmeee böööğğğğğ

özledim sizlerii yaa

arakadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrr
diğer toklerden ne zaman nereye mail atacağız diye soranlar var 12 şubat demiştik bir kişi belirleyelim o kişi organize etsin bu işi olmazmı

hatice günaydın nasılsın canım
ne kötü dimi kimsecikler yok ;((

gunaydin kizlar.. Oo songul, nevin bungee gelmisde cikmislar bile..
Yeter canim sen nasilsin

hatice günaydın nasılsın canım
ne kötü dimi kimsecikler yok ;((

arkadaşlar yukarı yazdım ama tekrar yazıyorum
tüp bebk fiyatları için mzail atacaktık yaaaaaaaaaa
onu bir ayarlayalım bir kişi bu işiorganize etsin yarım kalmasın bu iş

hatice öğlen sonu gidecem canım
yeter canım oradaki kızlara söyle buradan devam etsinler konuyu ii bilen takip eden biri vardır muhakkak buradan ilgilensinler...

yeter canim, ben hic anlamam oyle seylerden, yurtdisinda yasadigim icin. O yuzden fazla ilgilenmiyorum, ama sonuna kadar sizi destekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…