kızlar benbim sonuç. pozitif olmujştu cuma günü dr gittim ikitane kese gözüktü
zayıflamadayım demiştimya mart gibi giderim tedaviye.7 kilo verdim 77 idim 70 oldum bu ay da devam edip inş.mart gibi giderim
bugun toplamada 2 yumurtam oldugunu soylediler yarin dollenip dollenmeyecegini haber verecekler cok uzgunum( rezerv azligim var 600 luk igneler vuruldum hep. Galiba olmayacak cok agliyorum
bugun toplamada 2 yumurtam oldugunu soylediler yarin dollenip dollenmeyecegini haber verecekler cok uzgunum( rezerv azligim var 600 luk igneler vuruldum hep. Galiba olmayacak cok agliyorum
kasım ayında bende öyleydim 2 yumurtam gelişti e2 değerim 10. gün 460 tı senin gibi doz kullandım iki yumurtadan biri boş çıktı diğeri ertesi gün döllenmedi bayram yaklaşıyordu artık hiç ümidimiz kalmadı ağladık zırladık bunca yaşananlar boşunaymış diye 2. gün döllendi ertesi gün çağırdılar belki olur transfer bölünme olursa dediler gittik bölünmemiş bir sonraki gün gelin dediler bir sonraki gün gittik lütfedip 3 hücreli olmuş bunca olumsuzluğun karşısında pozitif bir haberle sonuçlanmasını ümit ediyorsun canım dimi bizde öyle düşünmüştük arife günü transferim yapıldı ve 10 gün sonra gelen kırmızılarla avucumuzu yaladık
benimde yumurta rezervlerim az
şuan ikinci tüp bebek tedavisindeyim dün 11. gündü en büyüğü puregon+menagon kullanmama rağmen 12 mm olmuş diğerini dinlemedim bile o noktadan sonra koptum servet harcıyoruz ilaçlara ne için hiç için ve şuan bunu hakedecek ne yaptım diye sorguluyorum sana moral veremediğm için üzgünüm ama yanlız değilsin en azından onu hissedersin elimde keşke sana moral verebilecek bir umut olsaydı ama malesef benimde yok mucize bekliyorum ben umarım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?