Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar benbim sonuç. pozitif olmujştu cuma günü dr gittim ikitane kese gözüktü

sağlıcakla kucağınaalırsın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq:
:lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey:delikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyythihoyyyt

hatçemmm geldim cnmm nasılsınnn

gullu meldir gizem silindiler cnmm
sen benden beter hiç haberin yok sanırım:)))

nevin de bebişi de iimiş çok şükürrr
hatun yatmanın acısını çıkarıyooo
çarşıdaymış
gezgiççççç nevinnnnnnnnnn:)))))))))))))))
arkandan konuşmak bu olsa gerek........:)))))

kiz songul yine denk gelmedi..
vayyy demek nevin geziyor, hatuna bak yaa.. agridan duramiyorum diyor, carsiya gelince nasil geziyor heheheh... kiz nevin bende merak edip duruyordum naptiki diye, demekki bosuna meraklaniyormusum...saka saka, hersey yolunda olmasina sevindim..

merhaba kızlar umarım unutmamışsınızdır beni.topigiokuyorum takipdeyim ama yazmıyordum.hepinize saygılar.hamişşlere en güzel günler.gününüzün tadını çıkarın

zayıflamadayım demiştimya mart gibi giderim tedaviye.7 kilo verdim 77 idim 70 oldum bu ay da devam edip inş.mart gibi giderim

bugun toplamada 2 yumurtam oldugunu soylediler yarin dollenip dollenmeyecegini haber verecekler cok uzgunum( rezerv azligim var 600 luk igneler vuruldum hep. Galiba olmayacak cok agliyorum

kızlar ben de her iki topiği de bi buluyorum bi kaybediyorum.bulmuşken hemen yaziiim size...cuma günü tüp bebekte indirim isteğimizle ilgili bimer e gönderdiğim yazının iletildiği yerleri aktarıyorum..
Gönderen Kurum Gönderme Tarihi Alan Kurum
Dilekçe BİMER 05.02.2010 SAĞLIK BAKANLIĞI
Dilekçe SAĞLIK BAKANLIĞI 05.02.2010 ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI
Dilekçe ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI 05.02.2010 SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
Dilekçe SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI 08.02.2010 GENEL SAĞLIK SİGORTASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Dilekçe GENEL SAĞLIK SİGORTASI GENEL MÜD. 08.02.2010 SAĞLIK POLİTİKALARINI GELİŞTİRME VE MEVZUAT DAİRE BAŞKANLIĞI

bakalım cevap olarak ne gelecek...sanırım benden başka da gönderen yok..topikte kapanmış galiba bulamıyorum..

ezine 77
topik de kapatılmış arkadaşlar da atılmışş burdan atılanlar başka bi yerde toplanmışlarr:))))
topiği bulamaman normall yani tatlımm
valla bi de genelge diye bişey yayınlamılar artık insan ne yapacağını şaşırıyoo yazık bi yaa valla yazık

bugun toplamada 2 yumurtam oldugunu soylediler yarin dollenip dollenmeyecegini haber verecekler cok uzgunum( rezerv azligim var 600 luk igneler vuruldum hep. Galiba olmayacak cok agliyorum

cnmm arkadaşım neden üzülüyosun 2 yumurtan olmuş işte nasibinde varsa olacak ağlama bol bol dua et
baştan beri çok olumsuzsunn biraz toparlan cnmm ya
normalde kadınlarda 1 yumurta oluşuyoo zaten 1 yumoşun yeterrr cnmm yaaa
buralarda okuyoruzz yok şu kadar bu kadar diye moralimiz bozuluyoo
bundan sonra yapacağın şeyy dua etmek ALLAH tan istemek benim 16 yumurtam olmuştu 10 u döllendi 4 transfer 6 donmuşum vardıı ama hiçbiri benimle kalmadıı malesef biricim vardı ya onunda 3 transferi vardı 4 kese göründüü
nasip olunca herşey boş tatlımm
lütfen kendini toparla ve dua ettt Allah a yalvarrr
yarın mutlaka haber ver cnnmmm benimmm
allah ım yardımcın olsunnn

kasım ayında bende öyleydim 2 yumurtam gelişti e2 değerim 10. gün 460 tı senin gibi doz kullandım iki yumurtadan biri boş çıktı diğeri ertesi gün döllenmedi bayram yaklaşıyordu artık hiç ümidimiz kalmadı ağladık zırladık bunca yaşananlar boşunaymış diye 2. gün döllendi ertesi gün çağırdılar belki olur transfer bölünme olursa dediler gittik bölünmemiş bir sonraki gün gelin dediler bir sonraki gün gittik lütfedip 3 hücreli olmuş bunca olumsuzluğun karşısında pozitif bir haberle sonuçlanmasını ümit ediyorsun canım dimi bizde öyle düşünmüştük arife günü transferim yapıldı ve 10 gün sonra gelen kırmızılarla avucumuzu yaladık
benimde yumurta rezervlerim az
şuan ikinci tüp bebek tedavisindeyim dün 11. gündü en büyüğü puregon+menagon kullanmama rağmen 12 mm olmuş diğerini dinlemedim bile o noktadan sonra koptum servet harcıyoruz ilaçlara ne için hiç için ve şuan bunu hakedecek ne yaptım diye sorguluyorum sana moral veremediğm için üzgünüm ama yanlız değilsin en azından onu hissedersin elimde keşke sana moral verebilecek bir umut olsaydı ama malesef benimde yok mucize bekliyorum ben umarım olur

günaydın burp. çalışıyor musun şimdi işte misin yoksa sabah sabah uyku tutmayanlardan mısın.

moralini bozma demek bazen çok komik kalıyor insanın dünyası yıkılıyor ama isyan etmemek gerekiyor. allah hepimize önce sağlık sonra dayanma gücü ve maddi imkan versin.

1 yumurtan olsun kaliteli olsun 10 yumurtaya bedeldir cnm. Sen hic üzulme allahin izniyle olacaktir yeterki moralini bozma sen daha cok önemlisin unutma bunu. Bide herseyde hayir vardir neyin ne olacagini hic bilemeyiz illaki herseyinde bir sebebi vardir. Allah bilir tatlim biz ne kadar uzulsekte mevlam o an bizim icin iyi olani hepimizden once dusünüyor bunun icin umudunu yitirme ne geliyorsa mevlamdan geliyor.

Kan verdim ve simdi yatiyorum. Bir kac saat sonra sonuc belli olacak.
Heyecan hic yok sadece biran önce ne olacaksa olsun istiyorum boshayallersmile
Sonucta 10.denemem hep negatif aldigim icin alistim diyelim ve tekrar ayni cevabi alacagim icinde endise etmiyorum. Yinede hayirlisi neyse o olsun.

krizhazel canım inşallah o iki yumurta sana bebek olarak geri dönsünler insan umutsuz oluyor tabi ama allah can verdikten sonra onlarda da can verir bol bol dua et canım ben de tek yumurtayla hamileydim kaybettim ama sonuçta olabileceğini gördüm inşallah seninde olacak

burp canım inşallah seninde yumurtaların gelişecek ve kavuşacaksın bebeğine zor biliyorum bende yaşadım bunları ama yinede umutlu olmak lazım inşallah herşey güzel olcak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…