Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

inşallah sonucun pozitif olur canım ben de heyecanla sonucunu bekliyorum allahım inşallah sana hamileliğini yaşatır hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir

İnşallah ama inşallah bu kez mucizen gelir ve sağlıcakla kucağına alırsın. İnşallah Yüce Rabbim hepimize bu duyguyu yaşatır. İnşalah buradan hamişim diye avazın çıktığı kadar bağırırsın. Yüce Rabbim ne zaman darda kalsak ne zaman umutsuzluğa kapılsak ansızın bir mucize gibi istediğimizi bize verir. Şimdiye kadar benim için böyle oldu. Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş. İnşallah pozitif olur ve bu son denemen olur. Sonucunu sabırsızlıkla bekliyoruz tatlım. İnşallah bu sefer olur dualarımız seninle

inş pozitif sonuc alırsın laubali...
benim test günüm 20 şubat, 3 embriyo yerleştirildi sansının %55 oldugu söylendi hakkımızda hayırlısı inş.

Arkadaslar benimde transferim dün yapıldı 3 tane vardı birrrisi 7 hücreli 2si 8 hücreli..dünden beri bebişlerimle konusuyorum, namazlarımı yatııgım yerden kılıyorum birazdanda Kuranı Kerim okuyacagım içinizi ferah tutun umutsuzluğa kaapılmayın...5 yıldır sokakta, işyerimde, gittiğim tatilde, yolda çocuk sahibi olamayan o kadar çok kişiyle karşılaştım ki bütün bu insanların karsıma çıkmasını Allah istedi ve bu şekilde de mutlu olunabilecegini görmemi istedi, ve yine bir forum sitesinde çocugu olmadıgı için kocasıyla tartısmaları bile olan bi arkadasımızın eşi aniden vefat etti..hayat ona dar oldu ama o ne yaptı çocuk esirgeme kurumundan bir evlatlık aldı çok zor günler geçirdi...Ama hayat devam ediyor...
ben çalışan bi insanın haftasonları çocuk yuvasında gönüllü öğretmenlik yapıyorum oradaki yavrular sevgiye muhtaç ve o kdar tatlı ve akllı yavrucuklar var ki!Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, ama hakımızda evlat sahibi olmak hayırlı degilse Rabbim aklımıza mukayet olmayı ve diger insanlara yardımcı olmamızı hayatımızı dolu dolu yaşamayı ve bu şekilde de mutlu olmayı nasip etsin...

kızlar inşşşşşşşşşş
buraya opzitif yazarsınız
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşş
kızlar inşşşşşşşşşşşşşşşşş

laubali canım hakkında hayırlısı olsun.inşallah olur bu sefer.sizlere bu temennimi sunarken sanki kendim için istiyormuş gibi istiyorum.çok canım acıyor bu günlerde.çok aglıyorum nedense.benimle aynı sene evlenenlerin çocukları lise 1 de.canımız sağ olsun güzel allahım bizim için en güzelini bilir.ya evvel ismini çok zikredelim.laubali senin tedavilerinin hepsi tüpbebekmi.bende 6.cıya gidecegim dualarınıza ihtiyacım var.............

sel fatma yeter eylül songül hatice yasemin nasılsınz nerelerdesiniz

sel kiloları verdin biraz daha vermek istiyorsan benim mantıyı yap bak 2 kilo erirsin :)) yap yolla :))

sel fatma yeter eylül songül hatice yasemin nasılsınz nerelerdesiniz

sel kiloları verdin biraz daha vermek istiyorsan benim mantıyı yap bak 2 kilo erirsin :)) yap yolla :))

sana söz diyorum yapayım diyorum sen yok diyorsun.hakettin artık anne adayımız......herşey senin için bütün hamileler için.evet dogru söylemişsin mantıya bakar yiyememekten eririm.gerçekten :icecream:

laubali meraktayım nehaber................elmas kahramnda bugün sonuç almış hamileymiş.......tebrikler

kızlar yarın ben tedvımın baŞlangıÇı ıÇın semınere katılacaĞım

Arkadaslar bugun merkezden aradilar 1 tanesi dollenmis yarin transfer edecekler. Nolur dua edin bana cok ihtiyacim var. 2.gunde transfer edecekler sanirim 1 tane oldugu icin.

Merhaba arkadaşlar ben 04/02/2010 tarihinde gebelik varmı diye baktırdım ve sonucum allahıma şükürler olsun pozitif donasyon önerilmiş bir hasta olarak buralara gelmek benim için mucize dünyamızı başımıza yıkan doktora gideceklere hep uyarıyorum sakın ona gitmeyin diye o yüzden arkadaşlar lütfen gideceğiniz yer ile ilgili ikikere düşünün derim

Bunları diğer topiğede yazdım ama burda da bana destek veren çok arkadaşım vardı burayada aynısını yazayım dedim

Benim transferim yarin umutta ve sanirim suleyman bey yapacak korktum simdi senin kotu dedigin yer neresi arkadasim?

canımmmmmm inanamıyorum yaaa bu çok güzel bir haber çok sevindim canım ya
sizin durumunuz çok farklıydı
evine döndünmü canım durumun nasıl??
bundan sonrasıda güzel olacak inş.

Benim transferim yarin umutta ve sanirim suleyman bey yapacak korktum simdi senin kotu dedigin yer neresi arkadasim?

canım meldada umutta tedavi oldu
başak yerlerde imkansız demişlerdi ama şimdi hamile :))

seninde inş. olur dualarımız sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…