Kan verdim ve simdi yatiyorum. Bir kac saat sonra sonuc belli olacak.
Heyecan hic yok sadece biran önce ne olacaksa olsun istiyorum boshayallersmile
Sonucta 10.denemem hep negatif aldigim icin alistim diyelim ve tekrar ayni cevabi alacagim icinde endise etmiyorum. Yinede hayirlisi neyse o olsun.
Kan verdim ve simdi yatiyorum. Bir kac saat sonra sonuc belli olacak.
Sonucta 10.denemem hep negatif aldigim icin alistim diyelim ve tekrar ayni cevabi alacagim icinde endise etmiyorum. Yinede hayirlisi neyse o olsun.
[color="ındigo"]kan verdim ve simdi yatiyorum. Bir kac saat sonra sonuc belli olacak.
sonucta 10.denemem hep negatif aldigim icin alistim diyelim ve tekrar ayni cevabi alacagim icinde endise etmiyorum. Yinede hayirlisi neyse o olsun.[/color]
arkadaslar benimde transferim dün yapıldı 3 tane vardı birrrisi 7 hücreli 2si 8 hücreli..dünden beri bebişlerimle konusuyorum, namazlarımı yatııgım yerden kılıyorum birazdanda kuranı kerim okuyacagım içinizi ferah tutun umutsuzluğa kaapılmayın...5 yıldır sokakta, işyerimde, gittiğim tatilde, yolda çocuk sahibi olamayan o kadar çok kişiyle karşılaştım ki bütün bu insanların karsıma çıkmasını allah istedi ve bu şekilde de mutlu olunabilecegini görmemi istedi, ve yine bir forum sitesinde çocugu olmadıgı için kocasıyla tartısmaları bile olan bi arkadasımızın eşi aniden vefat etti..hayat ona dar oldu ama o ne yaptı çocuk esirgeme kurumundan bir evlatlık aldı çok zor günler geçirdi...ama hayat devam ediyor...
Ben çalışan bi insanın haftasonları çocuk yuvasında gönüllü öğretmenlik yapıyorum oradaki yavrular sevgiye muhtaç ve o kdar tatlı ve akllı yavrucuklar var ki!rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, ama hakımızda evlat sahibi olmak hayırlı degilse rabbim aklımıza mukayet olmayı ve diger insanlara yardımcı olmamızı hayatımızı dolu dolu yaşamayı ve bu şekilde de mutlu olmayı nasip etsin...
sel fatma yeter eylül songül hatice yasemin nasılsınz nerelerdesiniz
sel kiloları verdin biraz daha vermek istiyorsan benim mantıyı yap bak 2 kilo erirsin :)) yap yolla :))
laubali meraktayım nehaber................elmas kahramnda bugün sonuç almış hamileymiş.......tebrikler
Merhaba arkadaşlar ben 04/02/2010 tarihinde gebelik varmı diye baktırdım ve sonucum allahıma şükürler olsun pozitif donasyon önerilmiş bir hasta olarak buralara gelmek benim için mucize dünyamızı başımıza yıkan doktora gideceklere hep uyarıyorum sakın ona gitmeyin diye o yüzden arkadaşlar lütfen gideceğiniz yer ile ilgili ikikere düşünün derim
Bunları diğer topiğede yazdım ama burda da bana destek veren çok arkadaşım vardı burayada aynısını yazayım dedim
Benim transferim yarin umutta ve sanirim suleyman bey yapacak korktum simdi senin kotu dedigin yer neresi arkadasim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?