Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

güllücan ve gizem gelmedi geri değilmi yani başka nickle falan boshayallersmile

arkadaşlar
tüpbebek fiyatlarında indirim istiyoruz topiği kapatılmış
kazen le konuştum yeniden açmamızı gerekiyormuş ben yaban gülü arkadaşımıza söledim bu konuyu açarmısın diye
bu konuyu açıp ilgilenmek isten birileri varsa
arkadaşlar biz bu konuda çok emek verdik yarım kamasını istemiyorum ayrıca tüp bebek tedavisine giden herkezin dvletin desteğine hada çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum

ben pc kulanmasıını falan bilmmiyorum konu bile açamıyorum o nedenle bu işi iyi bilen birisi yapdsın istiyorum

KIZLAR YYAAAAAAAAAAA BU KONUYU TEKRAR AÇALIM DİYORUM NE DERSİNİZ

ben de yarım kalmasını istemiyorum..hatta ben konuyştuğumuz gibi başbakanlığa da cumhurbaşkanına da mail gönderdim..yazdığım yazıyı en son SAĞLIK POLİTİKALARINI GELİŞTİRME VE MEVZUAT DAİRE BAŞKANLIĞI na göndermişler..ne cevap gelicek ben de merakla bekliyorum..ama bu konuyla ilgilenen bunca insan nerde kaldı şimdi anlamıyorum..bi ben gönderdim mail anlaşılan..topiği başlatan kızlardan bir kaçı da başka foruma gitmişler..konu öylece ortada kaldı yani..

Arkadaslar gunaydin bugun bemin transfer gunum ve az once merkezden aradilar tek embryonuz oldugu izin bunu donduralim transfer etmeyelim birkac ay sonra yeni bit tedavi ye baslayip bu tek embryoyuda o tedaviye dahil edelim dediler . Biz dusunduk esimle bu tek embryoyu koydurmaya karar verdik cunki kendimizi cok hazirlamistik . Sonucta 2. tedavi demek tekrardan sil bastan demek . Tekrardan igneler tekrardan ucret odemek ve o bekleme sureci . Kaybedecek biseyimiz yok dedik ve transfere karar verdik . Sizce de dogru mu yaptik? Sonucta bu tutsada tutmasada 2. yi zaten deneyecegiz belki ozaman birden fazla embryom olusacak ve bu dondurulana ihtiyac bile olmayacak belkide bu cozulmeyecek ve kaybedilecek? Siz olsaydiniz ne yapardiniz ? Doktorum sansin az bunu bil dedi ama herseyi goze aldim.

evet cnmm bencede transfer edinn dondurulncada şansı düşüyoo
donmuşla taze arasında yarı yarıya fark varr bunu bilin ince
sonuçta olmazsaa yine baştan başlicaksınızzz
tek olsunnn sağlam olsunnn cnmm yaa
dondurma bence hemen dene olmazsa o zman zaten başlıcaz tekrar

ayşemm cnmmm bebişini almışlarr duydum çook üzüldümmm cnmm benimmm
ALLAH sabır versinn ne desek boş biliyorummm cnm benmmmm hayırlısııı

CANIM HAKINIZDA HAYIRLISI
İNŞŞ TEK EBİRYOYLA BEBĞİN GELİR :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaslar bugun tek embryo ile transferim yapildi. Doktorum embryom 1 tane oldugu icin dondurmayi ve diger tedavide kullanmami onerdi ama biz transfer edilmesini istedik. Sabah aradiklarinda 2 hucreliydi fakat transfer sirasinda yapilan kontrolde 4 hucreli olmustu:) Hic agrim sizim olmadi hersey yolunda gitti 2 saat merkezde dinlendim sonra evime geldim. Cok heyecanliyim , cok umitliyim ve cok mutluyum. Sabirsizlikla bekliyorum. Bana mesajlariyla ve dualariyla destek olan siz canlarima cok tesekkur ediyorum . Onerilerinize harfiyen uydum ve uyacagim cunki bu benim ilk denemem ve cok tecrubesizdim 12 gun evdeyim izinliyim . Ayin 25 inde test yaparak hamile olup olmadigimi ogrenecegim. Bana ne onerirsiniz arkadaslar bu 12 gunu nasil gecirmeli neler yapmali neler yapmamaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…