Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar pcden vedalaşma zmanı geldi beni özleyin mafoldumben mafoldumben mafoldumben
gerçektende maf0ldumben :))))))))

cnm özlemek ne kelime bizde mahvolduk huhauahuahuahu
napcaz şimdi yokluğunda huhuahuhuah

canım normalde 22 25 civarı sanırım ama seninki 50 60 falan olmalı hahaha

he he çok güldüm ya he rekor kıracam :))) bak ahada yazdım buraya :)) sen 50-60 istersinde bende besleyip büyütmezmiyim ahahha
geceleri süt içirecem hepsine tek tek bal pekmez dayıyacam :))

cnm özlemek ne kelime bizde mahvolduk huhauahuahuahu
napcaz şimdi yokluğunda huhuahuhuah

bunlar sana gizoooo istemesen isteme hıhhhhhhhhhhhh

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

slm kıslar bende tüpbebek hastasıyım,eşimde sorun var hafta başı test yaptırdı tüpbebekten başka çaremiz yok.
size sorum tedaviye nezman başlamalıyım,2,kez sperm testi 2ay arayla yapılması gerekiyo diye duydum.
ama ben 1ay sonra tedaviye başlamak istiyorum bna yardımcı olurmusunuz.şimdi ürologa mı gtmeliyim önce yoksa gerek yokmu?
kusura bakmayın kafam çok karışık

canım sende mi yaa
ne kadar kalabalığız
ne kadarlık evlisin
doktor ne dedii tam yazmamışsın

cnm ne yazıkki aynı dertten muzdaribiz benim eşiminde 1 kere sperm testi yapıldı tüp bebek denildi önümüzdeki hafta bir ürologa görünücek belki sperm sayısının az olmasının nedeni bi tıkanıklık falandır diye aklımızda soru kalsın istemiyoruz daha sonra yine tüp bebek denilirse başlayacağız hemen allah yardımcın olsun

pcdeki herşeyi sildim son bi kaç resim daha attım eylül her renk saç çok yakışır diye bende eski halimi koydum :)))
haticecim sağol songülüm sizleri seviyorum özleyecem

nevin bana hıh mıh yapma huhauhauhau
bak pc yi kurtardın garantisi varmış huhuahuah senin garantinde bitmiştir şimdi :))))))))))))))))))))9

nevin gidemezki nevin gidemezkiii hihihiih

bu arada eylülüm özleim seni nerdesin yaaaaaaaaaa

he valla son kullanma tarihim çoktan geçmiş :)))) bak tüplerim yok tüpsüz nevin kim napsın beni eksik parçalar :))

tlfndan bağlanacam yazarım ama okuyabilirmiyim yavaş olur takip edemem pek öptüm sizleri aeo kib sizleri seviyorum senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…