Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım geçmiş olsun erkek infertilitesini bilmediğim için cevap veremeyeceğim sana üzgünüm...

korkma cnm çok büyük bi problem deil çok kişi var böyle, bizdede morfoloji bozukluğu var harekette az %14, sayı iyi bizimde, öyle bir şey yok 21 ay diye ya da ben duymadım...
sen kendini hazır hissetiğinde dr da uygun gördüğünde başlarlar...
ürolog ne için buluyorsunuz ki?

maralcım hemen güvenmeyin tüpbebek merlkezlerine önce bi ürologa görünün dediler bize,napıcaksa artık..
ben hazırım yaa sizin içinizdek yangını şimdi daha iyi anlayabiliyorum((
eşimde spermler çok çok az ve duran spermmiş,işimis zor gibi,ne bileyim beklesekmi artarmı azalırmı

yok cnm sanmıyorum öyle hemen artacağını vakit kaybetmiş olursunuz,hem morfolojide varmış, tabi ürologada görünün ama hem sayı çok azmış hem hareket büyük ihtimal tüp derler... birde aklında olsun klasik tüp yöntemi ile değil mikroenjeksiyon ile yapılmalı böyle durumda...

kesin tüp olacak canım başka çare yok,sağlıkla gelsinde herşeye razıyım ben.
iğneden korkuyodum şimdi hiç bişey korkutmuyo beni yaa

olurmu tatlım sor konuşmaya ihtiyacım var zaten,kafam dolu rahatlarım sayenisde.
16ay btti evliliğimzde 8aydır bebek istiyoduk ben istedim eşimden tet yaptırmasını doktor bekleyn demişti iyikide daha fasla beklememişis..

canım mrhb bizde erkek infertilitsi den muzdaribiz eğer test sonucunu yazsaydın sana daha açık bir şeyler yazardım ayrıca erkek infertilitesi sebebiyle hamiş kalamayan bayanlar topiğine yazarsan sonucunu sana yol göstern daha çok olur
.....................................................
şimdi bana sorarsan hemen bir tüpbebek merkezine inanma kesinlikle birkaç merkeze dr sor sonuçları göster ve en önemlisi iyi bir üroloğ bul belkide ilaçlarla çözüle bilir

cnm bnm yaaa.. stres yapma olan sana olur sorun erkektede olsa en çok bayan yıpranıyo ((, bnm iki normal yolla hamileliğim oldu ikisininde sonu kürtajdı (( buna rağmen dr eşimden sperm tahlili istemedi bizimde benim ısrarlarım sonucu yaptırdık...
iyikide yaptırmışsınız...

CANIM BAK ...sevinc.ege@gmail.com....BU İ-MAİL ARESİNE SONUÇLARI GÖNDERİRİSEN SANA DÖNELER HATTA HASTANE DR BİLE ÖNERİRİLER

[font="arial şinizi hemeblack"]kızlarrrrrrrrrrr
bakın size ne anlatacağın yıl 2006 bizim burada bulunan bir üroloğ bizden bazı tesler eşimden hormonlar renkli dobler falan işte biz bütün bunları yatptırdık hatta bir kısmı yaşadığımız ilçede yapılmıyor mersine gittik...............
Işte sonuçlar aldık bizimdr gittik sonra bizim üroloğumuz bize hemen gelin ameliyat yapalın dedi ben sonuçları aldım bu arada bizim sosyal güvencemiz yok özel has olmasına rağmen bana bu ameliyetı devlet has ne kadara yapasa bende o fiyattan yapacağım dedi eve gelince sonuçlara şöle bir baktım eşinin hiçbir değeri yüksek yada düşük değil varikosele de rastlamamış tanıdığım bir dr gittimkesinlikle amelitat olmaz para için yapıyor dedi ...
Arkadaşlar işinin ehli yeminin unutmamış dr var ama bu işi ticarete dömüşolanlarada var çok dikkat etmek gerekiyor
[/font]

canım pek bir şey anlamadım sperm sonucunu yazarsan eğer diğer topği yazarsan sana yardımcı olurlar bende anlarsan eğer yorumlarım
yeter tşk.ederim oligo-asteno-teratosperm bzimki işte(

canım pek bir şey anlamadım sperm sonucunu yazarsan eğer diğer topği yazarsan sana yardımcı olurlar bende anlarsan eğer yorumlarım

bende sevinç ege ile nette görüşüyorum, ilk önce tedavi sürecinde destek olacağını söyledi şimdide doktorunuza güvenin başka doktorun işine biz karışamayız dedi haklı olarak...
bir kaç merkez yada doktorla görüşmekte fayda evet aslında ama hepsi farklı bir şey söyleyebiliyor bu seferde kafan karışıyor...
bize kimi normal yolla deneyin sizde bişey yok dedi kimi tüp yapın dedi kimi de pgt ile tüp yapın dedi.

nette sorun vardı ancak girebildim
bu arada 100 . sayfamız kutlu olsun
:lepi: :lepi: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…