ben p.tesi öğrendim tam sonucu hatırlamıyorum harekette sayıda ve morfolojide sorunlar çok,zor bi durum anlayacağınıs,dün tüp bebek merkezinde doktor hemen tedaviye başlayacaktı adetli olduğm için ama biz bidahaki ay dedik.
bidahaki sperm testi netten araşştırdığım kadarıyla 21ay onra verilmeliymiş böyle bişey varmı,zamn geçmiyo tedaviye hemen başlamk istiyorum.
ürolog bulmakda lazım kafam öyle karışıkki...
maralcım hemen güvenmeyin tüpbebek merlkezlerine önce bi ürologa görünün dediler bize,napıcaksa artık..
ben hazırım yaa sizin içinizdek yangını şimdi daha iyi anlayabiliyorum((
eşimde spermler çok çok az ve duran spermmiş,işimis zor gibi,ne bileyim beklesekmi artarmı azalırmı
ben p.tesi öğrendim tam sonucu hatırlamıyorum harekette sayıda ve morfolojide sorunlar çok,zor bi durum anlayacağınıs,dün tüp bebek merkezinde doktor hemen tedaviye başlayacaktı adetli olduğm için ama biz bidahaki ay dedik.
bidahaki sperm testi netten araşştırdığım kadarıyla 21ay onra verilmeliymiş böyle bişey varmı,zamn geçmiyo tedaviye hemen başlamk istiyorum.
ürolog bulmakda lazım kafam öyle karışıkki...
olurmu tatlım sor konuşmaya ihtiyacım var zaten,kafam dolu rahatlarım sayenisde.
16ay btti evliliğimzde 8aydır bebek istiyoduk ben istedim eşimden tet yaptırmasını doktor bekleyn demişti iyikide daha fasla beklememişis..
maralcım hemen güvenmeyin tüpbebek merlkezlerine önce bi ürologa görünün dediler bize,napıcaksa artık..
ben hazırım yaa sizin içinizdek yangını şimdi daha iyi anlayabiliyorum((
eşimde spermler çok çok az ve duran spermmiş,işimis zor gibi,ne bileyim beklesekmi artarmı azalırmı
arkadaşlar sakın eşlerinize bir operasyon yapılmasına izin vermeyin.benim çok güvendiğim bir doktorum var.onun bize tavsiyesiydi.yapılan işlemden sonra eşinizde bazı şeyler oluşabilirmiş.doktorum tüp bebek uzmanı ona çok güvenirim.benden veya kardeşimden isteseler ben asla kabul etmezdim ve kardeşimede kabul ettirmezdim dedi.
yeter tşk.ederim oligo-asteno-teratosperm bzimki işte(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?