Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kız gizem hele ankaralı yasemin john dere yaz dinle :)))
göbek atarsın gidyorum diye

kizlar ben biraz cikmak zorundayim...sonra gorusuruz canlarim benim..Nevin kendine cok iyi bak. bizi merakta birakma emi,,

kıslar oligo ile başlayan bi sorundu sayıda hareketlilikte ve morfolojide bozukluk var,ürologa gitmeliyim sanırım özele gideym değilmi valla nerden başlayacağımı bilmiyorum.
hep başkasının başına gelecekmiş gbi geliyo insanın aklına değilmi

gülgüzeli canım hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz.nedense hep eşlerimizde sorun çıkıyor.lütfen biraz pozitif ol. çünkü biz özel bebeklerin özel anne adaylarıyız.bu benim sloganım

önce bi ürologa git yolunu bulmanda yardımcı olacaktır mutlaka
eğitim ve araştırma hastanelerinde prof lar var birine git derim ben hem tahlilleriniz falan da ücretsiz olur
tüpe başlıycaksan maddi olarak zaten zor geçicek bari en başında çok para harcama derim
nerde yaşıyosun sen

merhaba kızlar ne çok yazmışsınız göa atayım dedim epey geçti :) yemeğimi yedim geldim .

arkadaşlar sakın eşlerinize bir operasyon yapılmasına izin vermeyin.benim çok güvendiğim bir doktorum var.onun bize tavsiyesiydi.yapılan işlemden sonra eşinizde bazı şeyler oluşabilirmiş.doktorum tüp bebek uzmanı ona çok güvenirim.benden veya kardeşimden isteseler ben asla kabul etmezdim ve kardeşimede kabul ettirmezdim dedi.

yaaa kızlar iyiki de bi yemeğe çıktık heee... dağıtmışsınız ortalığı okuyayım dedim ama baş olmuyo vazgeçtim...

ayşecim evet bizede dr öle söyledi bir şey değişmez sadece ilerlemesini durdurur dedi, hatta varikosel ameliyatı sperm sayısını bile düşürebiliyormuş... bir arkadaşın eşinde öle olmuş...

ay cnmm bnm inşallah amin amin,

cnm hoşgeldin ve geçmiş olsun,
cnm bnm acele etme doktorun karar verir tedaviye ne zaman başlaman gerektiğine... sorun tam olarak nedir sizde ki ?

kızlar ne zor şeylerle uğraşıyoruz off offf bazen içim daralıyor ama dünkü arkadaşın yazdıklarından sonra toparlandım biraz nisaydı sanırım herşey benim başıma gelmiş gibi düşünüyordum baktım hala umudu var toparlan dedim kendime....

bebekteyiz bende aynı senin gibiyim el işi başlayacaksam 1 güde bitsin derim ördüğüm bütün bebek yelekleri oynucak bebekler için gibi duruyor :) ama işe yarıyorlar ilk doğduğunda hemen giydirebiliyor arkadaşlarım... evde işim varsa da aklıma takılan iş yerinde kurar dururum bu sabah uyandım akşama ne pişirecem diye düşündüm sonrada yaa delirdin mi dedim :) dur bi kalk bismillah işe git bakalım

ben p.tesi öğrendim tam sonucu hatırlamıyorum harekette sayıda ve morfolojide sorunlar çok,zor bi durum anlayacağınıs,dün tüp bebek merkezinde doktor hemen tedaviye başlayacaktı adetli olduğm için ama biz bidahaki ay dedik.
bidahaki sperm testi netten araşştırdığım kadarıyla 21ay onra verilmeliymiş böyle bişey varmı,zamn geçmiyo tedaviye hemen başlamk istiyorum.
ürolog bulmakda lazım kafam öyle karışıkki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…