Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar merhaba, adet görememiştim ya sonunda adet gördüm:) dün muayenedeydim menegon 300 üniteden başladım.bi daha salı günü gidicem ultrasona.yalnız sürekli hesap yapıyorum ama sizce yumurta toplama hangi gün olur? 26 şubata anestezi günü verdiler.27 ya da 28 şubatta olur mu acaba yumurta toplama??

merhaba mikemon
bende pazartesi adet gördüm, çarşamba günü 3. günüydü doktora gittim ultrason, kan testi derken banada lucrine devam ve preugon verdi pazartesi kontrol, çrşmba perşembe kontrol cumartesi gibi kesin biirşey diyemeyiz tahmini yumurta toplarız dedi 3. veya 5.günüde transfer ederiz yani 3 marta herşey bitmiş olur dedi benim doktor..

arkadaşlar bu gün yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim

arkadaşlar geçenlerde bimere tüp bebekle ilgili yazılar yazmıştık mail ler atmıştık
işte dün beni bir no aradı ve dediki siz bimere tüpbebekle ilgili bir başvuruda bulunmuşsunuz eedi bende evette siz kimsiniz dedimyaşadığım ilçedeki kaymakamlıktan aradığını ve bimerin kendileriyle iletişime geçtiğini gereknin kaymakamlık tarafından yapılacağını söledi bende tama dedim yarın gelin göüşelim dedi bende bu gün gittim kaymakamlığı ve durumu anlatım bana dedlerki size kaymakamlıktan tüp bebk yardımı yapılzacak

arkadaşlar

ellerindeki evraklara baktılar vveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet size 100 tl yrdım yapılacak dediler

ARKADAŞLAR BUNU BıR ÇOK YRE YAZDIM
SıZLERLEDE PAYLAŞMAK ıSTEDıM

nası yani dalgamı geciyorlar kötükedihüso

nası yani dalgamı geciyorlar kötükedihüso

VALLA CANIM NASIL İSTERSEN ÖLE DÜŞÜN İSTER DALGA GEÇİYORLAR İSTER ŞAKA YAPIYORLAR İSTER BAŞLARINDAN SAVIYORL VS .VS
YORUMU AÇIK YANİ

BANA SORARASAN ARTIK AKLIM ÇALIŞMIYOR HALA ŞOKTAYIM bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:a015:

Arkadaslar kan testim de negatif cikti bugun 10.gunumdu . Doktor test tarihimi ayin 25 ine vermisti ama 5 gunde ne degisirki sonucta 0.1 cikti 5 gunde degisecegini sanmiyorum(( yikildim uzgunum mutsuzum umutsuzum Doktoruma soylemelimiyim bilmiyorum belki kizar niye erken yaptin diye ama yaptim iste sonuc ortada. Ne yapacagimi bilemiyorum aglamaktan baska

canım ama neden eren yaptın nki keşke bekleseydim ama b,linmez değişiklik olur belki
ama olmazssada üzülme sağlık olsun sağlığın ve sen her şeyden kıymetlisin hakkında hayırlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…