Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Angelo hayirli olsun bende bahcecide tedavi goruyorum dogru merkez dogru karar.

evet doğru karar verdiğimize inanıyorum..umarım oradan iyi sonuçlarla çıkarız :)) evet biraz fiyatlar tuzlu ama doktoruma çok inandım inşallah hayırlı olur..senin sonuca birşey kalmamış sona gelmişsiniz.. senin en güzel haberini burada bekliycem.. banada moral olacaksın..

utkum canım bence birz sabırlı ol derim yapma.benim tedavim iğneye devam adetimi bekliyom ilk günü dr a gideceğim ama bir türlü olmadım.

benim test günüm bu ctsi içimden gidip test yaptırmak geliyor ama korkuyorummmmm

canım bu süreyi beklemek ne zordur iyi bilirim
ama sabırlı ol gününde git
inşşşş bebişlerin seninleir sana sıkı sıkı tutunmuşlardır
canım
cmrt çok güzel haberlerle dönersin
iiinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım ilk tüp bebek tedavimi yaptırıyorum lucrin iğne kullanıyorum karnımda çok şişlik oldu kullanmaya başladığımdan beri sizdede öyle etkileri oldumu bu ilaçların kızlar??

hoş geldin aramıza canım
inşş ilk tedavinde bebişne kavuşursun

inşallah hepimizin uğraşları güzel sonuçlar verir iğnesiz ilaçsız bi yöntem bulursam hemen sizede haber ederim:)) bnm fsh yüksekti 1 ay gibi kısa bi sürede incir kürüyle yarı yarıya düşürdüm ctesi tekrar testler yapılcak inşallah biraz daha düşmüştür.fsh problemi olanlara tavsiye ederim ben yararını gördüm

yyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mıllet nerede yaaaaaaaaaa
bu topık kapanacak bÖle gıderse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…